Sjuk!

Jag känner mig lite sjuk, det är lite synd om mig. Ont i halsen och sjuuukt ont i huvudet. Sen hostar jag på köpet! Får se om det går över till ikväll (: Vet inte vad vi ska göra, något med D & W iallafall tror jag. Är i Väderstad hos käre mor&far nu. Mamma och jag ska snart gå ut & gå. Ska bli skönt. Fast endå inte eftersom jag känner mig hängig. Men det blir nog bra med lite friskisluft.



Ha en bra valborg alla. Pyss&Kram

Onsdag - Lång dag!

Har haft redovisning i skolan idag, gick snabbt och lätt. Perfekt, skönt när det är över bara. Sen har vi nästan gjort klart hela arbetet, inte mycket kvar nu - skönt! Är för övrigt skittrött.. ruskigt alltså! Känner mig nästan lite småsjuk. Hostig och känner mig febrig, precis som min grabb hade. Men det går nog över skulle jag gissa!


Snart ska jag hem. Husse kommer ju. Sen ska vi till Ulfvåsa och kika en sväng, sen iväg och storhandla - äntligen!!! Behövs verkligen, har nästan inget hemma...Ska bli skojsigt:) Blir ju även en promenix sen..



Nu är jag o-spännande. Nu ska jag gå hem! Pusshej

Tisdag 28april

Har börjat bli lite dåligt med bloggandet, vet inte redigt vad jag ska skriva! Iofs så har denna dag varit redigt trevlig! Var i skolan först till tre. Sen åkte vi bapelsiner(emmie, linda och marie) hem till emmie. Där vi bjöds på en ljuvligt underbar smultronpaj, yammie säger jag bara! Sen satt vi å snacka på som vanligt, me like it! Sen så gick jag och emmie till stan en snabbis, sen gick vi 55 minuter. Riktigt skönt eftersom det är underbart väder!!


Imorn blir det ju skola igen, seminarie igen. Men det löser sig nog! Sen ska våran grupp göra klart NIPen. Ska göra reklambladet imorn, blir nog najs tror jag, ganska kul med tror jag! Sen blire 30 minuter promenix imorn. Sen får vi nytt kattfoder från husse imorn, leverans direkt till dörrn. Perfekt!


För övrigt så är det valborg på torsdag, ingen aning vad som händer. Vissa planerar ju.. hähäh


Shoppat lite med faktist, ska trixa fram lite kort hade jag tänkt. För det är rena skönheter.. hehe. Tack för idag! Byee.

Måndag - Ny vecka!

Nu ska jag snart ut å gå. Ny vecka så de är bara sätta igång igen. Så nu blir det 1h promenad. Sen ska jag även ner till stan en sväng, kolla på ett par promenadskor. Hämta min äppledelare på Clas Ohlson med. Idag är ju min sambo hemma och är sjuk, väntade mig nästan det!  Han har vart lite krasslig ett par dagar, så idag liggar han i soffan och slappar. Stackars liten får man väl säga!

Annars har helgen varit kul. Lördags blev det ju magget, träffa massa kul folk, speciellt Mikaela hjärtat. Men var en riktigt rolig kväll faktist. Nae nu ska jag gå.. byeees.

Livet!




Längezen!
I will losing you forever.




Imorn hoppas jag på fest med min bästa bästaste bästa bästa bästa underbara vän Mikaela. Jag skulle kunna ägna hundra miljoner inlägg om hur bäst hon är. Vi behöver inte umgås jämt, vi håller kontakt via tele och msn. För vi vet ändå vart vi har varandra.. Du är verkligen min bästa vän! Gud vad jag saknar dig nu! ;P Imorn ska vi ösa gärnet gumman! Du är den bästa som finns, jag vet inte vad jag vore utan dig!!



jag älskar dig gumman! Världens bästa vän! Du sviker aldrig!!

Pengar.

Varför ska allt vara så dyrt?
Varför ska allt kosta pengar?
Varför ska man vara beroende av pengar?
Varför kan man inte överleva utan pengar?


jag hatar det

Fredag kväll!

Jag är så fruktansvärt trött. Varit i Tranås hela dagen. Först gick vi 18 hål, tooog eviiigheter. Sen stack vi iväg en sväng på stan, köpte en snygg topp faktist :) Sen så satte vi oss o käka, mycket gott. Sedan träffade jag min gamla lärare Laila, så himlans mysigt!!!! Sen vidare te bowling, det var skoj fast fick ont i tummen! Sen hem.. Är fruktansvärt trött nu!  Blir att slappa hela kvällen :)


Imorn ska jag ju upp å jobba faktist. 10-17 blire. Sen te vadstena. Frågetecken på Magget?!


5 saker.


5 saker du gillar med dig själv...
1. Att jag har hyfsat svårt att gå upp i vikt.
2. Att jag haft magrutor i flera år, de försvinner faktist inte fast all skitmat osv.. :)
3. Att jag har fått fina tänder..
4. Att jag är duktig på bollsporter ( tro det eller ej, nu är jag ju dock slö)
5. Att jag inte har några allergier eller sånt skit :P

5 saker du gillar mindre med dig själv...
1. Att jag har supersvårt å hålla mig, blir jag kissnödig, blir jag döööökissnödig. panik!
2. Att jag är slö och svårt att ta tag i saker.
3. Att mina ben är så tjocka.
4. Att jag är väldigt svartsjuk av mig.
5. Att jag köper så mycket kläder.

5 viktiga personer du lärt känna nyligen...
1. Erika
2. Emmie
3. Marie
4. Linda
5. De på jobet.

5 personer du varit tillsammans med och hur länge...
1. Viktor ( som jag är tillsammans med ) 2 år nu :)
2. Marcus 11månader
3. Johan 3 månader
4. Olle Hm..2 år kanske typ. fram å tillbaka
5. Sen är det nog faktist ingen mer.. haha

5 saker du gör om dagarna...
1. Pluggar
2. Jobbar
3. Sover
4. Festar
5. Ser tv

5 saker du gillar att göra...
1. Shoppa
2. Festa
3. Sova
4. Va med Viktor
5. Va med kompisar

5 planer du har att göra inom snar framtid...
1. Sommarjobba
2. Åka utomlands
3. Sluta 1a året på skolan
4. Festa litegranna
5. Tatuera  mig

5 bloggar du läser, av folk som du känner...
1. Thessan Åsberg
2. Mikka Hultgren
3. Jossan Lindblom
4. Tilda Lindeborg
5. Sofia Sjöstrand

5 saker du blir trött på...
1. Folk som sviker.
2. Folk som är falsk.
3. Folk som tar för mycket plats.
4. Folk med fördomar.
5. Tentor

Oh vad spännande.
over&out :) nu blire bääärs. kanske.

Träningsverk punkt se

Mina ben säger jag bara, det gör så fruktansvärt ont. Mamma och jag gick 1 h i snabb fart idag, sen hem och åt. Sen gick vi till stan och tillbaka. De säger jag bara överkurs på! Men ack så duktiga vi är. Och det känns bra nu, fast mina ben är helt bortdonade! Mamma har vart vart här hela långa dagen, det har varit superkul!! Vi har lagat en av mina favvis mamma måltider, potatisgratäng med köttfärs i. Riktigt god blev den! Mumsfilibubbsan.


Sen kom Viktors föräldrar hit å fikade å så på kort. Det var trevlans det med! Nu sitter jag å är dööende trött. Fick ju världens bästa besked idag med, IG på en tenta till. Fan vad glad jag blev då. Haha not. Fast den här tentan visste jag ju, var klar efter 10min, så :P Men endå... Omtentorna bara ligger o skvalpar efter mig. Men det rer sig!

NU SKA JAG TE BÄDDEN, aj mina ben. puss hej

Torsdag den 23 april.

Vaknade upp väldigt trött idag. Känns som jag inte sovit någonting. Först vare ju SATC tills sen. Sen när jag väl somnade vaknade jag av ett högt duns, ja då hade MotalaTidningen kommit 03 00. Tack för den! Sen vaknade jag flera gånger på grund av att katterna klättrar över huvudet. Men det är  bara att kliva upp som vanligt och vara pigg & glad ändå!

Ska snart iväg till skolan, ska ringa Olas sportfiske, för att få komma dit på interjuv idag! Ska börja med grupparbetet med. Det blir nog bra! Sen i em kommer min käre mamma! Ska bli trevlans. Sen ikväll kommer V's föräldrar. Trevligt.

Min nya design är väl inte direkt toksnygg, men satt å kämpa igår, de gick helt enkelt inte bra! ;P
ska dra nu.. over&out

22 april

Fick just en inbjudan till bloggfest i Norrköping på Lördag. Låter ju faktist helkul =) Ska se över situationen.

Har varit hos Kristofer nu, skapligt snyggt kök har han fått. Vi tittade på barnprogram och drack kaffe. haha. Och världens bästa plingplonga har han köpt ju, som han kan spela in egna signalar, greeejt!

Nu sitter jag och funderar lite. V och jag ska snart te hans farmor och farfar. Trevlans läppglans! Jag har ätit ett äpple idag med,för er som ville veta!

Tittar på Scrubs med. Det är bra, sådetså. Tuffa är dom med sådetså. Jag är med tuff sådetså. Jag längtar till fredag så jag kan shoppa lite, tjajalalallala. Har faktist siktat in mig på some stuff.

puss och kram. rolig blogg jag har

Träningsdag 3

Står det en underbar grej på schemat: VILA !!!

Så därför tog jag lite sovmorgon, och ska snart i badet. Sen ska jag nog ta mej till skolan, för hemma blir det aldrig något gjort! Min rumpa värker värre än någonsin.

Det bästa med den här morgonen var nog smset jag fått av Viktor iaf. Tacktack. Det behövdes! Så underbart fint var det, det gjorde verkligen mig fruktansvärt glad!

Dock är det kallaballik här hemma mina katter flyger fram och tillbaka, vilken enerig! Så har jag ont i huvudet med. Men det går bra, nu ska jag plumsa i badet.

BYE OCH BYE.

Träningsdag 2.

Idag blev det promenad med Emmie och Erika i intervaller, gå snabbt & sakta.  Gick kanon, var jobbigt och man blev varm! Träningsverk har jag sen igår med, men det är ju positivt. Detta känns faktist bra! Har även ätit annorlunda mat idag, inte mycket nyttigare, men framförallt annorlunda. Jag läste att variation är viktig!

Frukost - Yogurt och 2 äggmackor.
Middag - Bjöds av Emmie, kyckling pommes & bearnesås
Kvällsmat - Makaroner med korv&baconröra

Riktigt gott har de vart. Inte ofta min dag ser ut såhär. men nu jädrans. Skönt är det. Imorn står det vila på träningsschemat det känns bra. Det känns som man är värd det. För det har ju inte bara vart den promenaden idag utan även jag erika och sofie har spelat bowling, det var kul, men det får man oxå träningsverk av! Erika fuskade så hon vann, haha! ;)

Annars ser veckan ut som mycket skolbesök, Fredag blir det Tranås med Viktor, till golfbanan =) Sen blir det lång jobbdag på Lördag, och sedan lugnt :) Det gillas, det gör det.

Puss&Kram Sanna Panna.

En vacker tisdag!


Är fruktansvärt trött, haft massa lustiga drömmar idag! Tokigt hare vart. Ska snart ta mig till skolan, troligtvis blir d interjuv med Olas sportfiske idag, trevligt kan jag tycka! Sen blire ju en promenad. Har ju börjat på riktigt nu. Fast jag hetsåt i mig för mycket godis i går kväll, för jag åt en sväng innan jag gick och la mig, typist. Men jag kan inte ta allt på en gång, en grej i taget! Eftersom maten kommer bli det svåraste, eftersom det är det jag ä l s k a r.

Jaja, nu var mina ägg klara, de blir äggmackor till middag idag. Jag läste att det var bra! Hihi. Sen blire bowling, sen får vi se. Ska ju te Krillepille någon dag i veckan med och hämta ödlorna m.m. Kan ju va kul å se om de e finish nu! Yeah Yeah wow wow.  Funderar på att åka hem te Väderstad nån dag med! Får se om det blir någon dag jag får tid med det, men tror så!

Sen på Fredag blir det ju Tranås. Viktor ska gå 18 hål och jag är världens snällaste som följer med. Eller ja, jag får ju röra på mig, bara pluspoäng till mig. Ganska kul kan det kanske med vara för övrigt, det får vi se. Tranås blir det iaf, och jag har blivit lovad att få äta glass, tack! Tranås är ju ganska fint så här vi sommaren.

Hoppas dessutom Anna hare bra i australien. kokainlangarn!
Gud vad mycket larv jag har skrivit nu. Nu säger vi hejdå till fetto sanna. Ni ser ju på vad jag förvandlats till. Höger bild - då tid. Vänster bild nu-tid.
Puss&Kram

Promenad.

Idag har vi börjat "powerwalka" Bra skit.
Jag & Erika har gått 50min. Trött som tusan blev jag!

Imorn ska vi bowla med, kuuul :D

enda jag hade att tillägga för stunden!

Måndag den 20 april!

Lördagen var trevlig! Vi började med grill, kubb & mys hemma hos emelie, riktigt mysigt! Sen åkte jag & emelie vidare till Skänninge. Först t D, var väl sådär. Kul att träffa några av dom och så. Men sen förstörde en jävel alltihopp. På något vänster har han förstört förstöra mellan mig & V ett antal gånger. Men we are too strong for that =)

Jag & Emelie gick vidare t Krille där det var lite folk, var sköj det med! Och sen sov vi där. Söndagen vaknade man upp och mådde väl inte superduperkanonbra. Så hela söndagen gick åt helvete(jag som hade massa grejer jag skulle få gjorda!) Så nu sitter jag här, måndag redan och jag har fortfarande alla föreläsningar som jag inte såg förra veckan, kvar att se nu.

Men jag ska ta tag i de, jag vet att jag ska det. Jag försöker bara finna det där lilla extra, som får mig sugen. Det där att jag är lycklig 24 / 7. Att jag alltid känner mig bra osv. När det sker, då kommer jag finna suget.

Idag då? Ja, ska försöka se 2 föreläsningar. Sen till skolan å träffa Linda, se en till föreläsning. Sedan plugga juridik med lite folk. Tror det lutar åt det iallafall.

Men men, jag älskar dig viktor. Men ibland vet jag inte vart vi är påväg! Varken du eller jag, men en sak vet jag, vi klarar allt, och det kommer alltid vara vi!

Jag känner mig sjuk, nu blire frukost! byeee. / s


Usch.

Hatar vissa idioter.

Lördag eftermiddag nu.

Kom precis hem från jobbet. Bytt om bara.
Sofie och jag ska snart ta bussen till Emelie.
Det blir jag, emelie, sofie, elin, wilma och jessica ikväll.
Hur kul som helst! Tjejkvällar är underbart, speciellt med världens bästa jobbarkompisar!

Så glad att jag träffat dessa, och de jag träffat i skolan!

Hoppas på underbar kväll, och det tror ja det blir med!

/ Sanna

lördag.

usch o blä, vill inte.


ikväll blire mys med mina jobbarkompisar! Det gillar jag starkt.
Dock vet jag inget annat jag gillar starkt just nu.

16 april

Vaknade nu, mår lite illa och är trött. Jag måste börja träna, det måste jag.
Mitt liv blir segare och jag blir allt slöare, tack vare det.

Igår började vi hjälpa Krille med flytten, jävligt najs lägenhet vare.
Så ska dit i eftermiddag med. :)

Måste ta tag i plugget idag med, alltså se ett par föreläsningar.
Men jag tycker inte det är så skoj. Faktist!
Men fick ju G på ekonomitentan, som gav mig lite mer hopp och väldigt mycket lycka.

I helgen tror jag det blir lite mysgrillning(vid fint väder!) hos emeliegosegris. Låter mysigt,
och jag hoppas det blir så! I tisdags var ju Erika här på kvällen, de va redigt mys det med!
Vi firade våran klarning av tentan på första försöket, inte varje dag det händer!!

Se om det blir lunchning med stan med lite flickor från skolan med, vore mycket mys det med kan ja tycka!
Nä nu ska jag gosa vidare i denna underbara säng!

pussochkram sannapanna.

. . . .

I can't live with or without you.

Lördag - Påskafton

Idag kände jag mig faktist hängig när jag vaknade.. vet inte varför..
Men ska ju iallafall ner och jobba nu :) Sen ska vi hem te viktors föräldrar på påskmiddag.
Sen ska jag vidare te Mjölby.. sitter bara o knepar hur jag ska komma hem ;S men de rer sig väl säkerligen..

Menmen, våren e här å de gillar vi!
Igår var en trevlig dag i Väderstad med familjen! Gillas starkt.

Nu måste ja fixa mig a little bit.
over&out sanna.

Home.

Haft en underbar vecka på Gran canaria, men skönt att va hemma.
Borta bra - men hemma bäst! Stämmer något enormt.


Igår tog Färjestad SM-GULD, fruktansvärt najs.

Förövrigt e jag inte på humör.. vet icke om jag ska hopppa av. orkar inte..

mvh Sanna

RSS 2.0