förbannade förkylning.

usch, att de aldrig släpper. de kommer väl aldrig släppa, graviditetsfördelar!

menmen, känner mig lite hängig. Men ska upp å äta frukost för första gången sen i fredags. Min mage känner sig hungrig idag. Men jag tycker det e dö-jobbigt o äta efter två magenflensa dagar. Jag vill lixom inte chansa. Men nu behöver jag lite näring. Den lille suger i sig allt av mig här! Men klart den ska ha de bra, gossnutten. :)

Sen blir det att åka iväg på föräldrakurs, måste åka själv idag;( Då viktor va tvungen å jobba. Men de ska nog gå bra de. Idag var de om sista tiden i graviditeten & förberedelser för förlossning, som ska bli jättespännande.

xoxo sannis

barnvagn

idag har vi varit på babyproffsen i lkpg å köpit en barnvagn :) en beige fick de bli, min viktor fick välja till slut. Jag ville ha beige, grå eller svart. Asgöddig o snygg e den :) Sitt o liggdel å sådär.

VIKTIGASTE, är ju såklart hjulen. Har vi båda tyckt iaf när vi testat.. Att de ska vara sånna här svängbara.. Lätt å svänga!:P

De blir bra de.... Har varit sjuk hundra dagar här ja..:( Nu börjar ja friskna te.

Blir solsidan nu:) xoxo

ojoj trångt

ajaj va trångt de börjar bli i min mage nu. de känner jag de. stackars liten...


imorn blire myskväll me fina tjejer. lördag mys med min man. söndag blire ullared. fin helg <3

kaffe

min hals är helt förstörd, så var bara att springa upp å göra kaffe. Hjälper väl en stund. Ska strax ut o sätta på bilen för att sedan fixa mig o sedan åka te jobbet.

Båda mina katter får vara inne när jag åker. De e så kallt.. Vill ju kunna släppa in dom om dom fryser!

Slutar vid tre idag.. Se vad man ska hitta på te kvällen.. Blir nog lugnt-inget mig emot.


xoxo sanna.

Mamma-kärlek

alltså min älskade lilla katttösa bianca ligger o snarkar o håller om magen. Jag dör lite inombords av min enorma kärlek till mina älskade katter.




kattinkräktare!

nu är våra älsklingar ute.. de e görjobbigt för lilla mig. Nyss var de en annan katt här å mucka.. Mina bäbisar bide ju livrädda.. Tur att dom är 2 & har varann<3

Varit föräldrakurs/stöd eller va de kalla de idag. Var riktigt spännande faktiskt. Kul å träffa andra par som oxå ska ha barn i samma veva :) Var ju ganska många, typ 10 par eller ngt. Som ska ha från 11 april - 1 maj :)

Pratde om amning idag. Så det var spännande.. Man har nog mycket frågor, bara att de kommer sen..

För övrigt känner jag mig lite ensam idag. Känns som man blir lite bortglömd för att man är gravid just. Men det är väl så det är och så det blir. Det är ett val iaf, jag längtar efter vår bäbis. Å ångrar det inte en sekund..

Å att man blir lite annorlunda under graviditeten borde ju många förstå och acceptera, allafall om det är ens äkta vänner.. Man behöver inte att folk försvinner bort, utan att de vill förstå.

Idag blir det iaf en "ensam"-eftermiddag. Kan ju behövas. Jag har så svårt för det. Men jag vill ha lätt för de. Så jag ska öva. Min fina Viktor ska jobba över lite idag med, eftersom föräldrakursen ligger på så vettig tid, så missar han ju en halv dags arbete:P Menmen, jag klarar mig nog skulle jag tro ;)

Vad ska jag göra för nytta tro??

xoxo Sannis..


xoxo Sannis.

helgen är slut!

jag har haft en fullständigt kanonhelg! :) fredagen bestod av jobb, sen hem å mysa med mitt hjärta. Sova tidigt då vi båda skulle upp å jobba.

Igår så jobbades det. Sen hem, å så kom moder fader å majken! :) Så fixa vi å trixa å lekte lite å så här. Sen så skjutsade jag min lilla broder filip å suss m vänner te mjolby.. För att sedan hem så kom christofer å elin hit o hälsa på :) Supertrevligt.. Kul å ha så nära t varann å kunna ses såå.. ! :) Å fick vi en fin blomma med. Så sött av dem! hih :P

Sen åkte vi te Mjölby på bröllopsfest min kusin hade gift sig. Blev ej långvariga. In å säga grattis! sen hem typ :)

Idag har vi bara slappat hela långa dagen... Dammusgit o sett film å myst <3 DESSUTOM släppt ut katterna för första gången.. De va så mysiga... O ville in ganska snabbt. Men var ute ett tag. Så de kmr nog gå bra de här!

Sen sist men inte minst så har ju äntligen vårt PS3 beställts :) Nu är de messa stora kostnader ur världen. Å det vanliga e endast kvar.. Så skönt.. Blir deprimerad av pengar sometimes:)

Söndag blire trolgitvis ullared med.... Där försvann pengar me ja.. haha Miljonär i next life PLEASE!

nu ska jag äta korv m bröd me min underbara älskling!!! viktorpiktor <3


imorgon börjar föräldrautbildningen vi ska iväg på. Ska bli spännande!! :) Se om det e något att ha!!

XOXO SANNIS

hej

jag är så glad, för vi har fått vår ena tvättmaskin såld! och vipps fanns pengar te PS3. Så himla skönt att slippa betala mer grejer.. För roligt nog förra veckan la vi ut sammanlagt nästintill 50 000 kr kontant?!?!?!? sjukt eller? känner mig rik när jag sa de, men nu i efterhand så e jag ju inte rik längre! Kul o spara å sen e de borta:(

Men de gick ju till mkt bra, lagfart matgrupp soffa spis m.m. :) puss


OBS, älskar vår induktionspis!:)

Torsdag

Idag är det torsdag, å jag jobbar heldag. Fast det är redan lunch :) Å sedan bara 4h arbete kvar. De e juu inget hallo. Just nu dricker jag kaffe å äter den obligatoriska ringmunken till!

Igår var d "halv åtta hos mig" hemma hos anna, med ellen å elinor.. riktigt trevligt å mycket god mat :D Synd att förrätten inte stämde då hade de kanske blitt en nia.. haha nevars. mysig kväll!!

Idag är jag lite trött.. Å ska bli superskönt å åka  HEM te huset efter jobbet å pyssla lite... ihop me älskling.. sen kanske se ngn film å så =)

Nästa helg blir det Ullared tror jag.. Frågan är vilka vi ska åka och vilken bil.. ja Viktor & Jag såklart.. Men om nån mer ska med...:P


SPÄNNANDE... min mage åker uppåt!! xoxo sanna

spark spark

eftersom bäbisen är så lugn jämt, så blir jag nästan chockad när h*n sätter igång.. men igår kväll när jag skulle sova hade den verkligen fest där inne alltså... haha men de var så mysigt<3

Idag känner jag mig lite trötters.. Ska fixa en god frukost med ägg & macka & varm choklad tror jag :) Eller jos.. Ska bli gott iaf.

Sen ere jobbb hela dagen.. Denna vecka e ju en liten slitsam vecka. Men sista slitsamma veckan faktiskt (sjukt nog) För de e alltså 2 månader ungefär exakt tills jag går hem..


XOXO
SANNA

lilla hjärtat

lilla hjärtat, 69 dagar kvar tills du ligger i min famn.

Vill ha dig här typ nu, de börjar trycka på lite lätt kan jag tycka.

Längtar så mycket nu.. Visst har jag underbara huset å engagera mig i, men jobbar jag orkar jag inget.. jag finner ingen lust då till att piffa till de. Så de blir typ inget gjort. Igår packa jag upp en soppsäck kläder och idag en soppsäck kläder + en flyttkartong. Fortsätter jag i den här takten bor jag i en kartong länge te!

Ullared dags snart med. Måste spika datum bara. Viktor e såååå bra på det.

Imorn har jag iaf lite sovmorgon. 2 h extra. Det kan behövas. För frågan e om jag ska upp å försöka ta mig an min sista soppsäck kläder. :) Sen e de påslakan å badlakan kvar.. Vart jag nu ska göra av de? Har så svårt å bestämma mig.

Idag skulle jag ätit blodpudding, jag gillar inte de tror jag inte. Inte ätit det på 10 år. Men jag skulle äta de idag för bäbisens skull. Så glömde jag de på jobbet. Så de var nog menat. Meeen måste komma ihåg..

Minnet är ju inte bra.

nee nu ska jag göra nått.. veti fna
xoxo

Packa upp packa upp packa upp

de tar aldrig slut ju!!!

endå saknar jag en svart soppsäck! med alla mina tröjor i??????? hoppas den infinner sig ngnstans... annars blir jag arger!! :)

snart är klockan två.. då slutar min älsk!!!!!!!!!!!!!

xoxo

Första natten..

Första natten - check!

Så mysigt. Att ha sovit i sitt eget hus, VÅRT hus. Det är lite kallt än.. De e lite svårt å lära sig i början vilken temp man ska ha å de:P Men de kommer väl snart =) Får gå ner o höja värmen.

Ligger i sängen nu, Viktor har åkt te jobbet. Men mina 2 katter ligger o myser i sängen med mig. Dom är lite virriga än tror jag! Snart förstår dom att de e deras hem <3 Dom verkar iaf trivas än så länge!

Idag är det mycket pengar som ska spenderas (:/) Det är väldigt mycket stora kostnader på en gång. Vi ska köpa en ny frys, vi ska köpa en pall pellets... Sen ska vi åka o betala & hämta vårt nya köksbord... Pengarna flyger iväg! Men som sagt...Blir ju ingen vanegrej! :P

Sen ska lite smågrejer köpas...Som man har märkt man saknar.. =)

Känns underbart iaf..



Bianca "HJÄLPER" till å packa upp..



Haha alltså bilden säger ju inte så mycket. Men vi fick ny soffa, så jag har täckt över de med filtar nu i början.. Sen igår så hitta jag inte Bianca, jag såg Casper gick o leta oxå.. Till slut fick jag locka fram henne med godis.. Sen sprang hon tillbax till sitt "gömställe". Ligger o sover UNDER filten.. Gud vad bra min idé om att skydda soffan var =) Hon är nog lite nervös än tjejen<3



Synd att de syns så dåligt på bilden.. Men Casper gose satt o kolla på mig i fönstret igår.. Så söt <3


Allt för idag! Mycket som ska hinnas idag.. Ska snart gå ner å äta min halva gyrosrulle från igår te frukost. Nyttigt va?? Men så fåre bli. Vi har inte handlat ngt hit än. De blir efter idag, när vi fått vår frys.. Å frukost måste ju jag å den lille få ;)

xoxo sannis

VED

Ved fanns på ÖB, gud vilken tur jag har. Tur jag bor så nära. :)

Nu väntar jag på min BEJB. Även Emelie PZ kommer ju en sväng idag. Ska bli trevligt ;) ;)

XOXO

KNACK KNACK

det knackade på min dörr. Så nyfiken blev jag! Så var de en post-tjej. Gud vad hon var trevlig!!! Det gillas.. Första hälsa på-andet som inte var planerat.. Haha! ;)

Men gillar trevligt folk.


Nu sitter jag fortfarande o hoppas att ngn ska ringa/smsa/facebooka eller ngt o säga "HEJ SKA JAG FIXA VED ÅT DIG" .. Har inte hänt än tyvärr!

/SANNA

kallt

de e kallt i huset! måste köpa pellets..åå de kan jag icke göra förän viktor kmr om 6 h typ!"!! OMG! jag kmr frysa ihjäl ja. Menmen :) Ja eldar i vedspisen lite iaf... De gör väl iaf ngt.. Undra när posten kmr här! Jag måste nog hitta tofflor... Om jag ska orka göra ngt :P


xoxo sannis

Tokigt...

Nu sitter jag i Väderstad o äter frukost igen. Har jag svårt å slita mig kanske? Eller är det svårt å slå en kaffe på morgonen här?

NÄÄÄ.. Men de var så rörigt igår. Så varken jag eller Viktor var supersugna på att slå oss rå att sova där. Vi bäddade inte ens. Kändes inte riktigt bra. Lite stressigt. Å så har de varit båda lägenhetsflyttarna. Nu är de ju en annan sak. De är flytt till VÅRT hus.

Jag ska dricka upp kaffet. Packa min bil. Sen ska jag bege mig :)

Det är lite grejer kvar här. Men får nog med mig rätt mycekt nu skulle jag tro..

Sen kommer Viktor efter jobbet.. Jag kommer ju länga ihjäl mig?! Tar ju som tur med mig mina två små bäbisar<3 som äntligen ska få se sitt nya hem :P :P LOVE THEM!

De här e iaf SKITKUL!!!

xoxo

middag

just nu lagar jag middag åt min fader o hans vän danne! hemmagjort potatismos me sprödbakat torskfile å remouladsås te de. De blir nog gott de ska vi tro :) Om icke annat får de äta ändå.. hihihihi!!


TVÅ TIMMAR KVAR TYP..


xoxo

dagen D

idag är den stora dagen. Vi får nycklarna till vårt hus, i Skänninge!

Fy vad vi har längtat... :) Ska bli så himla skoj å komma igång äntligen.... Å ska bli så himla skönt å bli sambo igen, särbo har varit krävande! ;) Saknat honom som en tok. Men de här ska bli helt underbart.. Bygga upp vårt hem ihop.. Som är bara vårt.. Efter 2 lägenheter i Motala.. Som haft sin charm men ändå aldrig vart perfekta.. Så ska vi iaf nu ha hus ihop. De ska bli så himla kul. Jag, mina katter, min älskling å vår bäbis i magen.

För övrigt så väckte bäbisen mig idag. Bara lite lätt sådär. H*n är ju otroligt lugn annars. Men idag kände h*n nog på sig att det var en speciell dag tror jag ;) Så kanske var lite taggad med!

Så nu ska jag snart ner o duscha en sväng.. Sen packa i ordning på grejerna jag har här. Å packa min söta lilla bil lite smart. Så jag får med mig så mycket jag kan i första lasset sen. I eftermiddag e det dags.

Har varit mysigt å bo hemma en sväng hos mor far å abbe iaf. :) Inget å klaga på inte!!! Men som sagt.. De funkar en stund ;)


nu ska jag kika lite vidare...sen finna orken o ta mig ner te duschen!

xoxo sanna

BM

Idag är det dags att besöka BM. Jag längtar lika mycket varje gång... Lyssna på bäbisen idag... Det är så mysigt.. Viktor å jag titta på en "förberedningsfilm" igår.. För de går fort nu... Jag går in i v29 idag...De e alltså 11veckor kvar till BF... OMG?????

Det är helt sinnes. Min bäbis är iaf fortsatt lugn. Å håller sig på en lugn nivå. Både roligt å tråkigt. Jag får iaf sova bra :) Haha!

sen ska vi även till banken idag å skriva papper:)

xoxo sannis

mello

ser på mello med majken å mamma ja! danny var ju den enda poppiga låten. den gick ju vidare te final som tur va:) annars vare mycket skit!

annars så ere en helt vanlig lördag kanske. förutom att jag tillbringar den med min moder far o majken! de gillas... fasters lilla sockertös.


xoxo
sannis

lördag igen

fan vad tiden går fort..

lördagmorgon känns precis likadant som alla lördagmorgonar gör! grejt success....


jobbet väntar! skönt däh kanske..


xoxo

vanligt

ja

casper



Överaskning när jag skulle gå på toa imorse...

babe..

1 februari

Vilket betyder att det är exakt 3mån kvar. Tiden går för jäädra snabbt. :) Längtar!!!!

Förövrigt har jag ätit en god frukost. Sista lediga dagen. Buhu ;(

xoxo

RSS 2.0