Nya utemöbler

Fått lite fixat.
Svärföräldrarna var här, sågade ner 2 träd. Så nu är vår trädgård lite öppnare å lite göddigare =) Sen har vi köpt utemöbler till vår uteplats med tak. Så förbannat mysigt blev de! Å nu ska även fönster fixas där. Så jag har anlitat min käre pappa CW's allservice ;) Så får vi se. Ska få ett kostnadsförslag först. Så vi har råd me't :P men så gött de skulle bli! Kan man sitta där längre fram.. Utan att d blåser in :)

Så himla skoj när de händer lite. Å lustigt nog, gör de nästan bara de när mina parents är här.. :P Dom är bäst!:) Fick upp Jamie's hängare i hallen, en blå bil. Hihi. Sen en fin mobil över skötsängen.. Detta har vart på G i över en månad.. Men här är de ofta "JAG GÖR DET SEN"... Så gött när de blitt av =)

Sååååja.. Så passa vi på å grilla, jag moder & pappi. Mycket gott. Mycket mysigt. :) <3

xoxo Sanna

jag är så trött

jag är så trött på dehära. punkt.

Undra om jag åldrats snabbt?

Nu har min fina son somnat. Jag ligger i soffan å ska väl ta mig å sova snart me. Jamie sover lite sämre när han är så täppt. Så blir lite trötter jag.

Frågan är vart man ska ta vägen, om man bara vill vara? Där ingen är. Skulle vara så skönt.

Byebye

Seg i kroppen

Gud, min kropp är så seg. Den har varit så hela tin sen graviditeten. Å andra sidan har jag ju inte kunnat göra nått på 2 veckor typ, eftersom jag varit sjuk. Så har ju inte kunnat öva upp några muskler. Men ska göra de så småningom. Nu har jag iaf gått ner i vikt en del. Väger som jag gjorde innan gravidteten. Men har ju ändå ett par kilo kvar då, eftersom att jag innan jag blev gravid gick upp en del. Så har cirka 5 kg kvar till vad jag tänkt jag ska väga.. Dock har man såklart en hel del överflödshud, eftersom Jamie låg i min lilla mage. Men det lär ju inte försvinna de närmsta åren!

Idag kommer mina svärföräldrar hit. Ska hjälpa oss att ta ner 1 eller 2 träd i trädgården. De lutar faktiskt åt att de blir 2! Surt att ha så mycket äpplen. Så isf sparar vi det bästa klätterträdet. Så plutten har något att klättra i sen! Känns göddigare å ha mer gräsmatta. Sen har vi hällt massa skit på alla myrställen i trädgården. Hatar myror. Så hoppas de försvinner nu! Jag hatar kryp överhuvudtaget. Därför jag tycker de e surt att hålla på i trädgården, för de e så mkt snusk överallt, sniglar å äckeln. :) Haha

Nästa vecka är skge marken. Å jag har bokat in min moder som barnvakt, å har pumpat ut. Så jag ska kunna festa till å ta mig lite alkohol :) Vi tänkte att om folk vill komma till oss, vi bor ju lixom mitt i prick, så får de de. Haha... Annars sitter vi själva =D

Nu ska jag fortsätta rensa bilder.. Häromdan satte jag ju Jamie i bumbon för första gången. SÅ SÖT så jag nästan dog. Han e inte riktigt tillräckligt stark i rygg/nacke för den. Men snart så. Å Jamie är en sån glad skrutt, de e så mysigt. Han pratar(låter!!) och skrattar med ljud nu.. väldigt mycket. Så det är superskoj. Han gör mina dagar värdefulla som tuuuusan.

Nu orkar jag icke skriva mer!



PRINSEN =)

xoxo sanna

BÄSTA POJK

han har skrattat asmycket idag. så underbar!!!

Bläääupp

Bomb som väntar på att sprängas.

Förkyld.

Gud, min lillpojk är fortfarande förkyld. Kanske inte lustigt, så mycket sjukstuga det varit i hemmet, för hans moder å fader. Men nu i fyra dagar snart, har han varit jättesnorig & hostig. Min stackars liten. Håller på å droppar saltlösning i hans näsa då å då.. Hjälper lite iaf! Men han är fortfarande väldigt glad, så han lider nog iaf inte. Fast han får grin-attacker då & då. Så jag måste gå & bära på han hela tiden.. Men men, vi får hoppas de går över sen, med förkylningen! Eller så har han helt enkelt fått humörsvägningar från mor sin! ;)

Nu ligger han & pratar, han har ju blivit en redig pratkvarn. Å nu har han börjat skratta ordentligt med. Fick med på film igår, när han skratta högt. Brukar alltid missa de annars! :)

Ikväll ska jag & Jamie på nostalgin iaf. Vi får se om pappa Viktor följer med. Annars åker vi själva & träffar lite kompisar där inne. För de är ju superfint väder ute idag! Vi har iaf fått en liten promenad.. Men nu blir det nog å vara inne lite.. Viktor har inte klippt gräset in.. Så de är så långt å jobbigt. Haha!

Förövrigt fick jag paket från H&M igår, med 2 vanliga cardigans & ett pannband till mig. Blev så bra så. Jag är defintivt inget modefreak iaf. Har bara tråkiga jävla basplagg. Men sowhat. :)

XOXO Sanna

Dagarna flyger förbi!

Å har inte hunnit sitta något vid datan, förrän nu!

Lördag-Måndag var vi på lite minisemester. Vi hade hyrt en elefant-stuga i Borås, tillsammans me mina föräldrar & Majken. Lördagen var vi på Borås Djurpark - riktigt mysigt å kvällen åt vi på Kina-restaurang. Söndagen åkte vi till Göteborg å gick på Liseberg - mycket skojigt de med. Måndagen packade vi ihop, å åkte sedan till Lager 157. Inget å ha tyckte jag då inte. Köpte iaf 2 plagg te lillkillen å hans mormor köpte 2 st till han med.

Mysig liten tripp. Å Majken är så himla mysig, Jamies underbara kusin! Hon tar hand om han som en ängel. Å bästa citatet från Borås djurpark från Majken, vi står vid Lejonen, de ligger 6 st och ser astjuriga ut, då säger Majken:

"Jag tror dom undrar vad vi heter!"

Alltså, de va så kul att höra. Tänk va som rör sig i de små huvuden! Sen var vi vid noshörningarna, då sa Majken att det var flodhästar. Pappa sa till Majken, nej det är ju noshörningar. Då säger Majken:

"Men det är ju lättare att säga flodhäst"

Hon är unik den lilla flickan. Hon är iaf aldrig tyst, munnen går hela tiden. Men det är så skoj!! Pusspåhenne.

Ska lägga ut lite bilder någon dag, blri kallad NÖRD nu.. O har suttit här en kvart? Ja ni ser.. Hinner inte!!

Haft en supertrevlig dag på ikano med Nathalie & Ellen idag iaf=) puss på er!!

xoxo sanna

cepehals

halsen är cp alltså. orkar inte!!!!!!

nu åker vi iaf!

Kusin

Idag fick Jamie en kusin!!! WOHO! grattis till er :)
En liten tjej som ska heta Roxie! :)

Nu har lillpojken fem kusiner :)

Mini-Pe

Nu har jag börjat med minipiller, för intresseklubbens skull får ni veta de! O jag har kommit ihåg att ta vi samma tidpunkt 5 dagar i rad... SÅ DUKTIG ÄR JAG !!!!!! Jag är riktigt dålig på att komma ihåg tabletter, för er som inte visste.. Så detta e mkt bra.. Jag har nog trots allt blivit en ordingssammare människa.. ;)

Vi var med på COrrens hemsida idag, men inte i tidningen, e vi väl kanske i lördagstidningen då! Jag va ful, men de e ju ändå min lilla familj.. Så de va fint! <3

xoxo

hummel



har skickat efter en hummel byxa + ziptröja till lillpojken. Snyggt eller vad? OJA! min sportgrabb kommer bli cool.. (tänk nu bara om han inte vill va en sportgrabb när han blir stor) Tur han inte har något val just nu!! hihihi


En unge i minuten

repriserna går på teve... Har redan sett de, men kollar igen..

Å nu börjar de fastna i huvudet, de där har JAG varit med om oxå.. Hur fantastisk är inte en människokropp egentligen? Snacka om mirakel, underverk. Att de växer en bäbis i magen i nio månader, de e helt sjukt..

det är de overkligaste som finns!

Leka själv.

Jamie har börjat leka själv lite smått. De ser så kul ut, när han sitter i babysittern, å bara slänger upp armen/handen för att träffa leksakerna framför.. Haha,  han är nog inte riktigt 100 på att d e hans kroppsdelar!!:P

Inatt så sov prinsen sjukt bra. Men såklart så vakna jag själv flera gånger, med förbannade hostattacker. Så förbannat trött på att vara sjuk! Känns som en mur både i näsan å halsen.. Vidrigt!!!! Ska försöka trycka i mig nån mat iaf... Annars blir jag väl aldrig frisk... Ska ju iväg i helgen, så hoppas jag mår lite bättre då iaf.... Men jag har en vanlig tur att oftast bli sjuk när jag ska iväg, så skulle inte förvåna mig:P

Menmen, nu ska jag fortsätta va rudolf me röda mulen å onda halsen. XOXO

Glädje-brev

Idag från min käre arbetsgivare Clas Ohlson, jag får föräldralön, lixom hur bra låter de inte? Okej nu var de bara ca 700:-/månad, men de e endå en bonus! Riktigt bra tycker jag:) Tackar min underbart bra arbetsgivare:)

Här hemma är de fortfarande sjukstuuuuga. Min feber har äntligen släppt, men istället är min hals helt körd. Vet inte när vi ska bli av me detta??????

Min lillpojk är ju me lite snuvig, så han sover mkt om dagarna nu... Men nu vaknar han nog snart, ser han börjar tutta i sömnen, hungern börjar komma!!=D

pUss

HM-KATALOGEN

kom ju idag:) lustigt nog så hitta jag mest till lillkillen, hihi. Jag & Viktor kolla faktiskt ihop.. ;) Så vi beställde 1 tröja, 1 body & 2 byxor till han. :) Vi hostar ikapp här hemma fortfarande..... de suger..

BYEBYE sannis.

Host Host Host

Nu börjar febern ge mej sej litegranna äntligen. Alltså, fyfan va piss man mår med feber. Fasen värre än å föda barn! Okej, jag tog i lite där. Men de gick ju iaf över någrlunda snabbt. Å man fick ut något fantastiskt. Feber ger mig INGENTING!

Nu hostar jag hela tiden iaf... Suger! Rensade lite kläder idag med, min pojk har ju växt ut en del.. :P Så packat ner det.. Å kollat igenom hans garderob.. Han har så fina kläder! Å förra veckan fick han fina kläder av morbror + tjej.. Beiga chinos, farfarströja, v-ringad tröja & skjorta, skapligt snygg min pojk blir i de!!

Nu ska jag gå & kika om lilleman vaknat.. den lilla slöisen.. Fast han e förkyld, då får man va slö!!

pusspuss

Barnmorskebesök

Idag var jag på efterkontroll hos BM, och de gick kanon. Det såg ut som jag aldrig hade fött barn, så det var ju helt kanon! Nu kan man släppa alla tankar kring de! :)

Viktor & Jag är sjuka, så idag har min kära mamma varit här & varit en ängel! Städat, tagit hand om Jamie, lagat mat. BÄST.

Nu ska jag ge mat till min prins. XOXO SANNA

What are words?

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times

Tråkig fredag!

Viktor är fortfarande sjuk, så han ligger å sover hela tin typ. Å nu börjar jag fundera på att de kanske inte bara var löken Jamie var kinkig över.. Han har sovit jättebra inatt, men nu på morgonen e han jättekinkig, å de brukar han aldrig vara, de brukar va vår bästa tid... Han är lite förkyld, så kanske är därför?

Aja, hoppas de går över iaf! Inte roligt när han är ledsen alls! Å nu e han från å till hela tin! Menmen, de blir nog min fredag..HÄHÄ.. Får väl försöka städa eller nått..

XOXO sanna

Pojkurslingar.

Nu sover mina två små pojkar. Eller en liten & en stor. Fast min stora pojke är sjuk, så han är som en liten pojke då :) Han har 39 i feber, så ingen höjdare direkt.

Jag & Jamie har haft en trevlig eftermiddag med Nathalie, Ellen, Källy å Tyra. :) Min lilla snutt va rätt kinkig, men de gick över när han fick komma hem å bajsa :) Jag får nog hålla mig borta från lök trots allt:P Men var redigt trevligt å träffa dom :) Alltid mysigt å fika å babbla lite!! :)

Nu har jag suttit o rensat kort, jag framkalla ju alla kort jag hade på mobilen för nån månad sen, så hälften e ju cepe-dåliga. Men jag orka inte gå igenom innan jag skicka efter. En sak är ju säker, Jamie kommer inte undra hur han såg ut under sin första levnadsmånad direkt. Hähä.... Jag ska nog lugna ner mig med fotograferandet lite! Behöver ju inte överdriva. Haha. :) Men han är så fin, å vill icke missa något.

Hujedamej vilken träningsvärk jag har. Men kan tänka mig att helt andra muskler än vad som användts de sista 11 månaderna används under träningspasset. Men de e rätt gött faktiskt. Å älskar spelet, de peppar mig, för man vill lixom klara allt de säger. Men nu vet ni ju att jag gjort ett pass. Så de e lätt å säga då! ;)

Ska försöka hålla i de. Hoppas bara inte jag oxå blir sjuk nu! Nu ska jag väl bära upp min lilla pojk, stora är lite för tung tror jag. Så han får ta sig upp sjääälv.

Pösss på eer

TORSDAGGGGGG

Idag gick vi upp tidigt hela familjen. Runt åtta. Woho? Men fadern i familjen är lite sjuk, så blev tidig uppgång. Å vi har myst lite i soffan å sett film nu. Igår var vi hemma hos svärföräldrarna & åt & såg på fotboll. Jag åt lök då, så idag tycker jag Jamie kanske varit lite kinkigare. Fast kanske är en tanke bara. Bara för att barn brukar reagera på lök .. ;P Han är en bajspelle iaf. Haha!

Idag ska Jamie få träffa 2 bruttor i sin ålder ;) Å jag 2 bruttor i min ålder ;) Mycket bra kombo! Bästa Natta & Ellen kommer hit vid halv tre, sen åker vi ut till Källy & Tyra å hälsar på :) Ska bli trevligt! Å de bara svärmar med tjejer runt min lilla pojk!! Tur han e en tjejtjusare..

Nu ska jag byta blöja på min bajspelle! Sen ska han nog badas.. :)

xoxo Sanna

Lite pix.


Här var inte lillen stor, å sin skena har han på sig. Vi ställde upp oss för min Morfar ville ha en familjebild ;) Å va gör man inte! Haha.. Något stelt ser de ut ;)


Fina pojken... Seriöst... Vilka lår han börjar få!!! HAHA vilka veck. Men såre ska va. Mer å älska!! <3 Så rund & go! Nu får han passa på... De e ju nu barn ska va tjocka.. ;) För ett tag! Älskaaa benen <3!!!! Så söta!


Märks att han börjar bli stor.. För att ligga ner börjar bli för tråkigt tycker han! Han är redigt nyfiken av sig, som jag då! Så han vill ju ha koll å se mycket :P


Nöjd sötnos!

Glad!

Nu är jag glad igen. Jag är verkligen humörsvägningen själv. Det har jag iofs vart hela mitt liv. Men inte alls som det är nu. Nu är det väldigt dan't! Får nog tacka min kära karl att han klarar av att leva livet med mig nästan :P

Idag bokas det liten minisemester med. 2 nätter, och ett besök på Borås Djurpark & ett besök på Liseberg. Tillsammans med min lilla familj, Majken & mina föräldrar! Kommer bli kanon. Skönt att NÅGOT blir bokat :)

Idag blir det fotboll för hela bunten skulle jag tro. Nu ska jag pussa på min fina Jamie, och seriöst, han luktar så FANTASTISKT gott fortfarande.. Mums på dig gubben.

BYE=)

Deprimerad

Vaknade idag, o kände mig bara så deprimerad. Jag vet inte vad det är. Känner mig så kluven.

Världen har ändrats så mycket sista tiden, att jag knappt hunnit med det själv.
Nybliven mamma, husägare, tjockare, fulare, tröttare och mindre ensamtid.

Jag älskar Jamie över allt annat, han är det bästa som hänt mig. Men jag har knappt fattat de själv än, att han är min lilla son. Verkligheten börjar komma ifatt mig. Och det är svårt att förstå!

Ska nog ut & gå snart. Frisk luft kan va det som fattas! Å får mig på bra humör igen!
Jag har så många runt om mig, men känner mig ändå ensamare än någonsin :S
Byebye, Sanna.

Dum å Dummare

Sitter å nördar lite. Med dum & dummare i bakgrunden. Är ju faktiskt lite småkul... haha! Kvällen i ära så unnade jag mig ett fotbad & fräscha till fossingarna. Riktigt skönt! Så nu är de redigt lena å fräscha!:) Jamie somnade på tok för tidigt idag.. Men han lär nog sova ett tag ändå.. Får vi hoppas! :) Idag har varit en slö-dag verkligen, asgött! Men... ett stort MEN!

Jag har gjort mitt första träningspass sedan jag blev gravid, tro det eller ej! På mitt PS3. 20 minuter. Ohfyfan. Är precis slut. De får vänta till nästa gång kan jag lova. Haha, snacka om vältränad! Ändå var de ett förbannat lugnt pass. Men aaaaja vetni.

Nu ska jag sova. Imorn blire att försöka planera semestern lite. Vad som ska få plats att göras. :)

XOXO SANNA



love you sweatheart

Morgonbus!

Pappa Viktor har åkt iväg på golftävling. Så jag å min pojk har busat hela morgonen. Nu börjar han bli lite grinig, kan han redan tröttnat på mig tro?? Jag som tyckt jag varit riktigt skojig lekkamrat! Eller undra om han är trött på alla pussar nu.. Men hans önskan är min lag!

Så vi tar o går en sväng i de lite lagom varma vädret!
ADJÖSS!

Dreggelpojken.

Gud vad min pojk dregglar! Haha. Han sitter i sin babysitter nu. Vi har precis satt upp "lekbågen", han har ju inte brytt sig direkt innan. Men nu är alla leksaker görspännande & han sitter & pratar med dom nu. Haha han är så himla underbart söt!

Idag fick jag & viktor en del gjort i trädgården, för vår prins var så snäll & sov i vagnen ute säkert 1h. Skönt att få lite gjort i trägårn. Har klippt lite buskar/häckar & rensat lite ogräs. Jag tycker egentligen de e svintrist. Men när de e sin egen trägård funkar de, de måste ju lixom göras, sägs de! Om man inte  är miljonär och anställer nån då :) Men de va helt ok roligt när vi kom igång, & de var ju kul när man såg hur fint de blev! Mer ska göras, men vi får ta lite i taget, efter hur pojken sover typ ;)

Vi var ju i Mjölby & tog kort till tidningen idag. Pojken blev görsöt såklart. Han va värsta smajlig när vi skulle ta kort, men sluta så fort kameran tog kort typ :P Men han skulle väl bara flörta med kameratjejen, min lilla charmör;) Korten såg iaf helt OK ut.. Å han var vaken å så iaf! Så de var mysigt :) <3 Mitt utseende behöver vi ju inte diskutera, men de är ju inte de viktiga me kortet, som tur är! ;) Haha!

Nu ska jag fixa te lite käk. Förövrigt gjorde jag GODASTE jävla köttfärslimpan me bacon i igår, och hemmagjord gräddsås. FYFAN VA GOTT!!!!!!!!!

Förövrigt, tog kameratjejen ett jättefint kort på Jamie, när han låg i en trälåda me en vit pläd.. SÅ HIMLA FINT! Han ligger på mage & ler :) Så får se om man beställer något sånt! Är ju inte DÖ-BILLIGT med kort direkt! :P

XOXO SANNA

Änga-Helgen

Lördags, var ju Väderstads höjdpunkt. Först Ängacuppen sen Ängafesten.

Gick med mamma & Jamie ner till fotbollen och tittade. Mycket varmt & mycket trevligt :) Sen gick jag hem till Mor & Far å hängde lite. Sen hämtade Ellen å Elinor upp mig, å vi åkte till Anna. Där det bjöds på supergott grillat! Mumsfilibabba. Mysigt! Sen åkte vi till Väderstad, till Änga. Där Casanovas spela, och de var fuuuullt med folk. Änga är så himla mysigt, å man träffa mycket "gammal-goding" folk. De va hyfsat lugnt, trevlit å skoj! När Casanovas sluta spela vid kvart i två, skulle de bli efterfest. Någonstans. Det snackades om fest både här å där. Jag ville ju stanna i Väderstad, eftersom jag skulle sova där & min lilla Jamie sov där med.

Så först blev de lite bilåkande t "efterfest" utanför Väderstad. Men där var de för mycket smått. Sen skulle vi till en annan efterfest. Men där verka de heldött, så vi drog vidare. Tog ett stopp hos Maria för ett glas vin. Sen hamnade jag hemma hos Simon&Martin, med massa gamla vänner. Mycket trevligt faktiskt!! Kul å hänga med Väderstad-folket från förr :) Superrolig kväll med fina tjejer och annat härligt folk, god mat & massa skratt! :)

Så idag vaknade jag upp i Väderstad. Käka pizza me mor, far o broder & suss. Sen åkte jag & hämta Viktor i Vadstena o tog en kopp kaffe där. Sen hem. Å så har jag myst med Jamie hela kvällen! Badat han, myst på fårskinnet me rumpan bar. Å pussats massa. ME LOVE MY BOY!

Nu ska jag sova. Blev ju 3h inatt typ. Ajajaj. Imorn ska vi ta kort till tidningen. Känns som jag kommer bli DÖ-SNYGG. Jag kommer säkert se bakfull ut imorn med, tjock är jag. Så känns lovande! En sak är säker iaf, vet ju att Jamie är sötast å finast i världen, så de e fan lugnt om inte jag ser okej ut :D

XOXO SANNA

Fikabesök

Haft Maria här på en trevlig fika. Mycket prat å så mysigt. Å så fick hon äntligen träffa min lillpojk :) Å han charma henne såklart. Min lillpojk är ju en redig tjejtjusare redan. Ojojoj hur ska detta sluta. Sen blir såklart mamma den enda tjejen för han, för en lång tid framöver ;) Så de är lugnt!

Nu somnade han. Undra hur länge han kmr sova. Ska jag få hinna göra något måntro? :) Förhoppningsvis. Viktor ska iväg på lite försnack inför deras fotbollscup imorgon. Så tänkte försöka hinna tvätta. Så ska vi stor städa ihop sen. :)

För imorn blire att kolla på Pappa Viktors cup, ska bli superskoj!:) Sen på kvällen så ska jag partaja med Anna å Ellen :) Ska bli supermys. Å lillprinsen ska va hos sin mormor o morfar :)

xoxo Sanna



Han har blivit så himla busig alltså! <3 Min älskling!

Blir så trött..

.. på folk som inte fattar att vi har blivit en familj. Att vi har fått ett litet barn. Ett barn som VI ska ta hand om. Inte bara jag, som mamma, utan även pappan oxå. Vi är en familj, som alla behöver varandra. Vår son, av vårt blod och kött.

Med ett barn så kommer ansvar. Men ansvar är det lilla i detta sammanhang. Allt annat blir mindre viktigt på ett sätt med ett barn. Vi kanske inte kan åka på supar-resor längre. Vi kanske inte kan följa med ut varje helg, någon av oss. För att vi har vår underbara son att ta hand om, se hur han växer upp och hur han utvecklas.

Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna åka bort en vecka från han faktiskt. Det händer saker varje dag, han utvecklas hela tiden. Jag skulle aldrig vilja gå miste om de. Aldrig! Han behöver oss som mest nu, vi är de två viktigaste människorna i hans liv. Det är de som är så fantastiskt.

Å nu ni som tror att vi har fått ett tråkigare liv, får gärna fortsätta tro de, för att ni kanske får er själva att må bättre då. Men att få ett barn måste vara allas dröm, och det är de absolut bästa som någonsin hänt mig. Vi fyller 22 år i år, både jag och viktor. Vi är unga men inte överdrivet unga, så vi har varit på massa fester osv. Så tro mig, vi missar inget.

Blir bara så trött på vänner, inte bara till mig, utan till fadern i historian med. Som förändras bara för man får barn. Inte hör av sig, eller något. Jamie är våran skatt, och vi vill såklart att ni ska bry er om honom oxå.

Det var dagens kalkon ni. Men blir så trött på folk som inte kan träffas utan att dricka. Förstå att vi har vårt underverk här hemma, och då kan man skippa alkoholen och umgås istället.

BLÄUPP, sa den söta lilla grodan. Nu ska jag mysa med min pöjk sörrni.
XOXO Sanna

Blåsa på tungan.

Jag hatar att ha de. De är så jäääävla oskönt. Jag får jämt de. Dagens kalkon på det!

Idag är jag trött. Var i Linköping igår med moder & Jamie. Först åkte vi till Cloetta chokladfabrik & köpte massa gottis. MUMS. Sen tog vi en runda på stan. Å min kropp är redigt otränad. Men jag ska väl ta tag i de något år när det känns passande! Jag fick iaf med mig lite basic-kläder till mig själv & en linne-body till min pojk & en tischa te min karl. Sen köpte jag även ett tidningsställ. Härligt!


När jag kom hem shoppa jag en del till min pojk på Internet. Eller ja. En fin låda av trä, blå, med blåa&röda bilar på. Superfin! Blir perfekt att ha på nedervåning, med lite leksaker till han. Sen en napphållare, en blå bil-väska & en fin blå bil med 2 krokar jag har tänkt ha i hallen i barn-nivå ;)



Nu ligger min lill-prins & sover iaf. Å då sitter jag här. Borde kanske göra någon nytta. Men sitter så fint i soffan brevid grabben. Å jag är med trött, så ja, då blev de så! Han är så finklädd min pojk idag. Farfars-tröja har han. Vi får ju besök av lilla Alice & Lena idag. 2 veckor äldre är hon än Jamie. Så ska bli mysigt! Då måste man ju va lite uppklädd ;)

Idag är sista dagen Viktor jobbar. Sen väntar en låååång semester för han. Äntligen. Det är han värd :) Ska bli supermysigt att vara hemma hela familjen! Det ska bokas in lite mini-semestrar med är det tänkt. Kolmården, Liseberg, Gröna Lund tror jag det blir iallafall. Å sen ska vår trädgård fixas. Ogräs ska rensas och ett träd ska ner. Ska bli mysigt det med. Lite projekt. Ska ta bort lite grejer. För nästa sommar ska en pool & studsmatta få plats minst. Sen ska de ju såsmåningom dit en sandlåda. Osv... Så de behövs :)

Nää... Nu ska jag fortsätta att göra ingenting ;) XOXO sannis.

ÄLSKADE UNGE!

Nu har jag ett sånt här ryck igen. Kärleksryck till min fina-underbara son! Det är så magiskt/sjukt/overkligt fortfarande. Våran son. VÅR. Jag älskar dig biljarder varv runt jorden å tillbaka. Du är det bästa som hänt oss! Vi är världens stoltaste föräldrar Jamie-älskling. Du gör varje dag till världens viktigaste!


Underbara morgonmys på fårskinnet. Min glada lilla skrutt.

Vi älskar dig mest i hela världen <3
Jamie Erik Theodor Johansson Wåhlin

Underbara underbara måndag!

Morgonen började med en underbar Jamie. Sedan hämta upp Erica & Tindra å åkte te Mantorp å hem till Nathalie & Ellen! :) Bjöds på massa massa massa fika! Å de är så mysigt.. Trivs så himla bra med dom! <3 Passar ihop på alla plan å extra mycket eftersom vi alla har barn! :) Å planerade in en Ullared-resa i September.. Jag längtar som tusan redan!!!! :P Så blev massa fikande & massa prat <3

Min fining innan avfärd :)    Å söta Ellen <3

Min lilla nervösa plutt i Ellen's babysitter :) Å gosungen Tindra :)

Sen hem, å hann knappt in, så kom Emelie, Sofie & lilla Nellie! Så jag fick skippa lunchen, å bjöd på cheesecake å hade de som lunch istället ;) Nyttiga tjejen here I come! Smal är onödigt att va har jag hört! Sen gick vi till Ö&B en sväng å sen myste vi lite i trägårn å åt lite bär å prata :) Mycket mys det med!


Jamie & Nellie :)                              Å stand-in 2 barnsmorsan ;)

Så riktigt social idag.. Inte var dag de kan jag lova! ;) Å bar nyss upp min lilla plutt te sin säng(vaggan). Han somna mycket bättre tid idag:) Så får vi hoppas han sover lika bra inatt som han brukar... Å inte som denna natt!

En underbar måndag iaf! Så nu ska jag sitta å surfa runt på hundra sidor som jag brukar... Bäbis-sidor har blivit så intressanta lustigt nog! ;)

xoxo Sannis

Lurad

Jag trodde ju det var en tand på G. Men den verkar ha ångrat sig? Haha! Alltså, de e en vit prick nu. Vad är de frågan om lixom? Men glad e jag för de! Här behövs inga tänder än på lillpojken!

Nu ska jag invänta på att Erica ringer! Så vi kan åka! Xoxo..

Händelserik natt

Inte rent ordagrant kanske. Men Jamie somnade sju igår, väldigt för tidigt. Men vi hade verkligen inget skäl att väcka han. Kändes så taskigt! Jag offrar hellre natten då. Så halv två vakna han första gången för käk. Mitt under matstunden, brakar de te i blöjan, och utanför blöjan och i hela pyjamasen. Gud så mysigt! Sen vakna han vid fem igen och sen vid halv åtta igen. Tror jag drack lite för mycket mjölk igår, han brukar bli lite gnälligare å ha lite jobbigare med magen då. Fast nu verkar de vara bättre iaf.

Han sitter i babysittern och pratar för fullt. Jag vet inte om de e så med alla barn, men det här är bästa tiden med Jamie tycker jag. När vi sovit klart och så. Han är så himla glad och mysig då. Älskar mornar tack vare honom!:) Sitter å käkar lite frulle å lyssnar på lillpojken.

Idag ska jag, jamie, erica & tindra hälsa på nathalie å ellen! Ska bli supertrevligt:) Speciellt mysigt eftersom de inte skiljer mycket mellan Jamie å Ellen.. De e 2011'or! :D

Näää nu ska ja försöka fräscha till mig. Jag luktar rutten mjölk hela dagarna tycker jag. Haha!
XOXO Sanna



Trött kille på äventyr i pyjamas i helgen!

Juli :)

Nu har det äntligen blivit underbara Juli. Svensk sommar är ju fantastisk, eller va säger ni? :) Haha! Jo förutom att de kommer lite mycket regn, vind och åska. Men när det är fint väder, då slår det de mesta! :) Livet flyter på riktigt fint. Och igår "festa" jag till de, för första gången på 10 månader! Hade pumpat upp och fixat så lilleman hade käk, så han slapp bli full! :) Började med att ta en öl hemma, och sedan träffa jag elin, wilma, emelie, sofie & martin å tog en liten för-öl :) För att sedan träffa resterande arbetskamrater + jysk-arbetarna! :) Vi spelade brännbol, clas ohlson mot jysk.. Å inte så oväntat så vann vi igen, tredje året i rad! ;) Vi är oslagbara helt enkelt - speciellt med mig som brännare, ha-ha!

Sen vidare hem te min chef Jimmie och hans fru en sväng. Sen hämta Viktor mig, hem och lätta trycket i b00bisarna lite. Sen pussa lite på Jamie. Sen till Vadstena & lämna lilleman hos hans farmor & farfar, och sedan in till sommarknäppen en sväng. Riktigt trevligt! Å riktigt skoj att dricka lite faktiskt. Men jag saknar't inte direkt överdrivet..  Kan inte förstå att det var ett sådant nöje förra året!:) Men men, nu har jag ju något som får mitt hjärta att slå lite xtra... Kan väl vara därför tankarna ej går till alkohol ;)

Morgonmys med pappa

Å när jag vakna imorse, hade jag, fast jag inte drack speciellt mycket, huvudvärk såklart! Ännu ett skäl till att inte dricka ofta! ;) Sen kom jag på att jag ska ut nästa helg?!?!? Två helger i rad! Ojoj.. Mammi-on-party! :) Fast de är superskoj. Jag älskar Jamie av hela mitt hjärta, men ändå skönt att ta "paus" och tänka på sig själv å släppa loss ett par timmar! :)


Duktig han är pojken min <3 Stor kille nu!

Nu har vi varit hos mina föräldrar en sväng. Å inväntar nu Viktor. Blir en lugn kväll :) Min Jamie fick fårskinn av sin mormor å morfar, å han älskar't. Superfint är de, stort och gosigt.


Fårskinnet! <3

RSS 2.0