2 dagar

idag har varit en skön dag faktiskt. jag vaknade kring nio och åt frukost o läste corren, älskar att prenumera på corren, så gött att läsa t frukosten (ja, jag e en hemmafru!) Sen duscha.. Å sen ut o lägga sig o läsa i solen. Magdalena Graafs bok, o så sjukt bra. Å lite jobbig. Men så bra, snart har jag läst ut den, så tråkigt. Hur ska jag då hitta en ny bra bok? Största bekymret just nu.

Nu sitter jag i soffan å myser med min fina bianca - hon är asmysig idag - gillas, har varit o köpt ris. Ska göra ris o nuggets åt mig o min karl tänkte jag. Han kommer ju hem snart. Å sen ska vi te golfbanan en svängis!:)

aja :) ska väl börja me maten så de e klart t herrn e hemma! xoxo sanniz

kusin+kusinbarn+morfar

har varit hos mig idag. trevligt :) att man inte träffar släkten oftare igentligeeeen!

lilla nella är så söt, tänk att ja snart oxå har en liten knase hos mig. längtar!!

nu har jag druckit för mkt kaffe för idag! men de var gott, å fikat 4 bitar för mycket, så nu är jag inte hungrig bara för de. Å ute e  de lite för kallt för å lägga sig o chiLLa... Så då e de bara en sådär 2-3 h som ska dödas på... Hm? Nothing? Städa har jag gjort, tvätta gjorde jag igår... Uttråkad? Nej bara lite alltså..

Får väl skura golven då. Allafall snart. Lägger mig o sover en näppiZ. Skönt.

nattifnatti gummibåt.

tre dagar kvar

till BERÄKNAD dag... Men de lär de nog inte bli. Bäbisen lär nog stanna kvar ett bra tag till. Vi får väl se.... Jag kan ju tyvärr inte tvinga ut den, då skulle den vara ute nu :) Men den mår väl bra den lille!

Idag får jag besök av kusin o Nella. Mysipys :) Annars e jag redigt seg i kroppen idag.. Känner mig lite hängig! Men piggnar nog te snart! Ser ju ut att bli fint väder iaf :)

xoxo Sanna

Glad idag!

Idag har jag kännt mig inte lika mör och sur. Asgött faktiskt. Tog mig faktist ut(ojoj) och gick till ÖB. Träffa Erica snabbt, o de vände typ när jag såg henne, hon är så söt. Så hoppas vi kan köra på en fika ngn dag snart, jag hon o natta, som sist :)

sen har jag bakat chokladmuffins å snickerskaka :) så fyllt på lagret lite igen. Imorn kmr ju kusin o min lille kusinbarn på fika. Så bra de :) Kul å se hur mkt lilla Nella växt :)

nu kmr babe :) å jag har gjort mat t han, potatis sås o köttbullar.. BRA FRU!!

xoxo

Förövrigt..

Förbannat göddig underbar påskhelg. Fint väder å umgänge. Gillar't enormt!

Älskar verkligen fint väder. Man blir så mycker glader då! :) Längtar tills man kan gå långpromenader igen.. Så himla skönt en fin kväll :)

Fast nu ska de väl bli lite ostabilt väder ett par dagar tror ja va! Fast de gör inge faktiskt... Då växer de bättre i min trädgård...hihihi!!!


jag är en nörd

xoxo sanna

Nej..

det har inte kommit någon bäbis.

Jag uppmanar alla att de lär nog märkas/stå, och ni får reda på de inom sinom tid när de e dags för er att få reda på de! Så fråga icke! :)

Är riktigt osocialiserad och håller mig utanför civilisationen för tillfället. Förutom när de gäller min pojkvän. Men jag känner att jag behöver de nu. Och BM säger lyssna på din kropp :) Å jag orkar inte träffa folk o prata, o ba "e de dags?" "känner du ngt?" och blabla.. jag fattar att man e nyfiken... Men ni förstår nog va jag menar ni som suttit i samma sits, å ni andra när ni sitter i samma sits..

De e sjukt nära BF och de enda man tänker på e det lixom :P

Å jag menar inte att vara bitterfikus... utan jag skriver de här för ni ska slippa möta mig sur :D haha för jag kan säga temperamentet e inte va de borde:P Men snart äre över.. Å snart är du här.. VI LÄNGTAR!!!!

Å jag vet att du är klar, å jag vet att de e trångt, så sluta slöa dig o kom ut till oss ;)

puss å kram

Hm!

Så sugen på å ta mig en tur te motala imorn, hälsa på mamma å dra te biltema... Jag som aldrig är sugen på å göra ngt annars. Är de nu när jag inte har bil! Kan ju åka buss, men de e ju en jävla bit å gå.. vet inte om jag pallar att gå alltså :P

Tåls att fundelera på.

xoxo!

påskpynt

jag har just påskpyntat LITE i köket, jättelite. Men de e de enda som får bli :) Vi firar ändå inte påsk hemma, utan jag gjorde de mer för känslans skull lite.. Lite fjädrar här o där alltså och en tupp :) Haha! De får rääääcka.

Supertrevligt å ha emelie å amanda här, va ju nästintill 100 år sen jag såg dom, ordagrant. Så vi kanske kan hålla oss med lite mindre tid till nästa gång. Dom hade köpt en present till bäbben med. Tröja & byxor, supersött :) H*N kommer bli så glader så :)

Snart ska jag mööta upp Källy o dra te ÖB o shoppa lite. Haha. Kolla lite påskgodis å så. För vem vet om  de kmr påskakärringar hit imorn? Eller när är de man går? Jaja:) Förhoppningsvis. Jag ska troligtvis ändå sitta hemma imööra. Om jag inte ska in o gå te Biltema med moder Svea...

Nu sitter jag å glassar. Tänker över alla räkningar vi ska betala imorn. Redigt deppigt, e sjukt mycket räkningar denna månad.... Ja de e dyrt o bo i hus, jag lovar! Så de blir kul me pengar in & pengar ut lika snabbt.. Men men, that's life! Jag älskar vårt hus iaf. De e helt underbart, å de e perfekt. <3 Så de e värt de!

XOXO Sannis

ojsan hoppsan

så länge jag sov idag, te halv tio. så länge har jag nog inte sovit på flera månader! vaknade när viktor åkte te jobbet å somna om direkt efter... skönt.... abbe är för smidig! sover så länge jag sover... min snutte. ska ut me han i trägårn snart...jag såg minsann att han la en hög förut! så måste plocka ut den säger min karl! ;)

äter god frukost igen.. nu ostomelett:) o varma ostmackor så klart. men äter man halva man brukar äta så mår man illa, lite jobbigt :P inom 22 dagar är vi föräldrar.. känns bra! längtar..

BM besöket igår gick skitbra... :) Allt va perfekt! Å den lille har borrat ner sig en bit. Så ut vill denne iaf <3 Så får se om de bidde sista besöket kanske! kanske inte :P

nu får jag snart besök av Amanda å Emelie, mkt trevligt =) längesen man såg dom.. Å ikväll blire grillning med Christofer & Elin :) Supertrevligt!

xoxo Sanna

tidig morgon!

vaknade för en stund sen.. å fick lite dåligt samvete, för abbe inte hade varit ute, så gick o släppte ut han. Så är de dö-skitit ute, så nu är han skitig om tassarna. Kul!! Men han har varit så duktig min lilla solstråle. Sovit hela natten!! För er som inte vet, så har vi vårat sovrum på övervåningen, å min käre gamle abbe är för gammal för å gå i trappor, så pojken sov helt själv här nere <3

Så mysigt att ha han är :) Hoppas vädret blir lite bättre så vi kan hänga ute lite! För övrigt ska jag strax in i duschen.. Å sen i eftermiddag ska vi te BM, älskart. Älskar o åka dit o se att allt e bra... Förhoppningsvis e detta sista eller nästsista gången vi åker dit iaf! :)

Om inte vår lilla bäbis trivs alltför bra där inne vill säga!:P

xoxo Sanna

bil-lös

nu har vi lämnat in v's bil.. Så nu har han min å jag e bil-lös! Hohoh... jag som brukar fara runt varje dag... hähähä NOT... men bara för att jag inte har ngn bil e jag sugen på å åka hahaha..


aja... första dagen som ja känner mig uttråkad.. men jag e så trött så jag orkar inte göra nått ;K

fint väder iaf :) xoxo sanna

fina helg!

fredagen inleddes med städning av hemmet. Behövligt=) Sen åkte jag o Viktor till Väderstad å gick 18hål på golfbanan... Bra för mig o röra mig... Å de va gött väder ute, dock lite blåsigt:P Sen stack vi te mina förädrar:) Å käka pizza o umgicks... Fick kläder te bäbisen(börje som blivande morfar kallar'n) han hade köpt massvis fint i USA till den lille =) Å ja fick lite kläder med.. Så himla snällt =) Å fick se masa bilder med.. Skitkul å coolt verkar de ha vart.. :P

Lördagen började med en underbar frukost med min käre Viktor <3 Så mysigt att äta frukost ihop, har ju alltid gått om varann me jobbet typ.. Sen kom underbara Sofia hit och hälsade på mig, toklängesen och tokkul att hon kom hit! Kännt varann så många år.. Å de känns bra att vi fortfarande har lixom kontakten och så, fastän man inte ses alltför ofta.. Gillas starkt iaf :) Sen åkte jag & Viktor förbi Vinberga o kika... Så himla fint äre ute i de här vädret.. Sen vidare te Motala, för släktträff, Viktors släkt. Tipspromenad, asgod mat, massavis fika, lite underhållning å så. Supertrevligt iaf:) Å mätt som aldrig förr när jag åkte därifrån.. Sen hem köra yatzy o sova typ :)

Å idag får vi besök av Håkan m familj =) Massa trevlit... Träffas så himla sällan... Så ska bli superskoj!!

Å vi har blivit uppbokade hela påskhelgen nu! Fredag-Måndag.. Så de blir trevligt de! Kul å umgås me släkt å familj lite...

xoxo Sannis

tårta

jag köpte ju tårta hit idag, gullig som jag är. å jag äter min andra bit nu, haha. men va tusan, biten nu är ju te lillen såklart! ;) de e ju den's "fel" att jag går hem, så klart den ska få en smakbit ;)

gjorde ju specialbeställning eftersom jag inte gillar vanlig tårta! Den får godkänt, inte asgod. Men den funka, å de e ett ganska bra betyg på en tårta för min del!

Snart gå ner o göra 2 sista timmarna. De känns helt okej alltså. Känns tomt på ett sätt, å som man kommer missa massa. Men endå inte. För jag kommer ju tbx o kör helger redan i höst!

Så nu blire bara finfint. Snart är vi en underbar familj, å ja... behöver jag säga mer än att de slår allt!

xoxo Sanna

dagen är kommen

sista arbetsdagen, på ett antal månader framöver. Fast visst ska de bli skönt :) Tiden kommer nog gå i fart ändå. Det är inte spec långt te BF iaf så. Å först e de ju helg, å då har jag en hel del inplanerat, sen nästa vecka är ju påsken, å då e babe ledig med mig å allt. Så de kommer bli kanon :)

Kommer bli trist att inte träffa mina jobbarkompisar lika ofta. Men de rer sig nog. De jag saknar e ju bara t o träffa ;) Ska bjuda dom på tårta idag, beställt en Sannis speciell såklart. Så de blir nog kanoners. Innan de ska jag träffa MIN kära mamma på lunch.. Kinabuffé.. Ska bli supergott=) Å idag kommer min älskade pappi hem oxå.. Men blir nog å åka å hälsa på han imorgon tror jag=)

Ikväll äre ju hockey med.... Guldet ska hem te karlstad igen! =)

å annars känns allt kanon...

xoxo sannis

Onsdag

Obeskrivlgit trött idag, min kropp är helt slut. Sick! Men de blir iaf jobb idag, nästsista dagen! :) Sen hem te Emelie Pz å äta lite god mat å gosa en sväng. Hon har varit helt fantastsik hela graviditeten männskan.... Vet inte va jag skulle ta't mig till utan henne..

Nu ligger jag å myser me Casper i soffan. Han e för söt alltså. Katt-skrälle.

Så ska väl försöka piggna te,å åka te jobbet om nån timma...

xoxo Sanna

Underbar Måndag

Igår var en helt fantastiskt underbar Måndag. För de första Vädret?? De var de underbaraste jag varit med om. Började dagen med en liten promenad, så långt jag kan ta mig med min pollen-näsa! För att sedan hem å fixa å trixa lite. Vid två åkte jag till Mjölby o gick på stan lite, trivdes inte alls. Inväntande min karl, och gick å skrev lite papper. Sedan tog vi oss ut till golfbanan där mitt proffs slåg lite. Så förbannat varmt å skönt var de.

Sen åkte vi hem till vårt underbara hus. Var ute i trädgården med våra bäbisar(katterna) och fixa lite. Sen blev vi hungriga, så vi grillade korv å drack cola till de, å åt utomhus, första gången i år. Så himla mysigt... Nästan så jag smälte! Underbart med egen trädgård alltså.... Sen kom min personliga äggleverans anna och hennes lille hundyrsling. Så vi gick en sväng å snacka massa skit i de underbara vädret, massa mysigt! Dom hade plocket blommor åt oss oxå, så de står så vackert på köksbordet nu. Gos! <3

Sen in till min karl igen, å körde yatzy. Vi bara är besatta av yatzy! Men de är askul. Tills de börja de bra på teve:) Men så ringde min storebroder filip å skulle komma hit en sväng, så blev lite kaffe å fika å så. Mycket trevligt! Å sen avslutades kvällen med att jag å älskling kolla på En unge i minuten! :) Å sen gick o la oss <3

Helt underbar måndag, helt underbart väder å allt bara underbart. Ge mig mer såna underbara dagar. För idag är de ju fult väder igen, vafan! Fast de gör inget, jobbar tisdag-torsdag nu. Sen kan de fina vädret komma ;)

Ska iaf jobba 12-18 idag, sen hem o se hockey med min snutt.

xoxo Sanna



<3 <3

tranbärsjuice

nu vet inte jag om de är slumpen men.

jag sökte runt på Internet som vanligt när jag mår lite dåligt. Så läste att tranbärsjuice skulle vara kanon mot infektion i kroppen(jaja alla kanske visste de) jag visste iaf inte de. Så sprang o köpte de. Drack 2 glas, å idag när jag vaknade, har jag inte ont i käkarna längre, slump eller bara är de så bra?

Jag är glad iaf, känner mig piggare, fysiskt sätt iaf. Så det är skönt.

Igår städades källaren oxå, så den är fräsch nu. Gillar källaren. Ska troligtvis skrubba där nere idag bara, om ryggen min tillåter.

För övrigt, går in i v.38 idag.
Och nu sägs det att de flesta av alla barn i Sverige föds alltså i v37+0 till och med 41+6. Så från å med nu, ska det lixom vara okej för dig att komma ut. Du skulle klara dig galant. Men håll dig ett par dagar iaf. Jag är så blödig för tillfället, gör jobbigt är de. Så kommer nog vara ännu blödigare när du kommer. Jag längtar så förbaskat, ett bowlingklot på min mage ska förvandlas till ett älskat kärleksbarn, en goseknodd. Ja...Tur ni inte ser mig, lipar nästan jag skriver't.

Viktor å jag ska in te Mjölby å fixa lite papper sen... Så de e klart innan lillen kommer.. Ska tydligen vara ett krånligt system. Men de fixar sig nog.

Nu ska ja äta frukost! xoxo Sanna

förlåt

är ett ord till för att användas när de behövs,
varför har folk så svårt för de?

jag kan verkligen inte släppa saker,
så ett förlåt är betydelsefullt då!







nu är min jobbhelg över, superskönt :) för mina käkar döööödar mig långsamt rent ut sagt. Idag är jag till o med svullen i ansiktet. Men ringde 1177, de sa att jag fick klara mig på lite alvedon. Så visst. De ska väl gå ett par dagar till! Så jävla surt å inte äta de man vill bara för de gör ont.

Imorn går jag in i v38, hello baby, you're welcome! Snart iaf ju har vi ju sagt. Nästa vecka får du gärna hålla dig inne med. Det är sjukt vad h*n busar med mig o envis redan nu. Inget slöande här inte, nu när jag är lite småkrasslig å mår dåligt tar jag de så lugnt så den lille där inne blir tokig o har fest, å vill jag ska dansa runt lite. Haha :) Lilla bäbbe..Snart får du komma ut o busa med mig. De blir roligare- lovar. Plus att då kommer jag förhoppningsvis inte vara sjuker :)

Imorn e jag ledig , sen jobbar jag tisdag-torsdag. Sen så går jag hem för denna stund. Sick? Ja! Skönt? Ja och Nej. Kommer sakna mina jobbarkompisar o mitt jobb. Men jag kommer förhoppningsvis träffa ett par st ändå.

Ska försöka att inte vara världens bitterf*tta som jag vet jag kan va, men jag glömmer inte saker jag inte gillar, å då får jag svårt för mycket ;)


xoxo SanniZ

sista jobbhelg

nu är de sista jobbhelg, iaf fram te september. skönt o lite små trist. men mest skönt just nu faktiskt :) Sovit pissigt inatt.. har så ont i käkarna, blir väl av den jävla snuvan jag fått av den älskade våren! värker som as!

efter jobbe blire att se hockey =) sen får vi se vart världen tar en.. nu på morgonen har jag dammsugit o skurat golven, så HIMLA HURTIG!!!

xoxo saNNis

kom ut.

NU.

behöver bara slääänga ur mej

tyst

jag är tyst

bilbarnstol

vi har ju bara en bilbarnstol som man har när bäbisen e nåra månader så, alltså inget babyskydd. så idag va min käre vän sofie här, med sin fina dotter nellie. Å hälsa på. Så hade hon med sig sin bilbarnstol me babyskydd vi ska få låna! :) Å de bästa av allt, den passar ju vår vagn. Så den går klicka i vagnen o så.. Å den verkar dööö-smidig...Så himla snällt att vi fick låna den=) Så nu är vi ännu mer redo, bäbis hör du de??? :D

xoxo sannis

att-göra-listor

e så jävla rolig! allafall å stryka på de sen, känner man sig så jävla duktig! :P Haha. har höjt spjällsängen idag.. så nu e vi ännu mer redo.. om de gick å va! Haha.

surt d e o va sjuk. men hinner nog bli frisk te min jobbhelg iaf = positivt=) sista jobhelgen på ett par månader:S ska försöka komma igång å jobba efter sommaren hade ja tänkt iaf! :)

myshelg annars. xoxo sannis

bitter

å jag är lika bitter idag, för jag mår skit rent ut sagt. stackars min älskade viktor igår, som fick ha hand om en gnällande mig, å tro mig en gravid knubbsäl är gnällande i VANLIGA fall.. Lägg då på halsont, feber, huvudvärk å förkylning på de... Ojoj.. Inte roligt de inte!!

Vaknat 100 ggr inatt. Så sabbat bejbs sömn med. Taskigt. Men inget man kan göra åt. För kissnödig e man ju hela hela tiden...

Å som min chef sa igår att de kan ju va me pollen, d me min förkylning för han börja känna av de, då kolla ja på allergitabletter, å de fick ICKE intagas av gravida eller ammande.. Så jag får njuta av pollen detta år!

riktigt bitter o mår riktigt dåligt... de suger!!!

xoxo

seriöst.

hur dåligt ska man få må? usch jag orkar inte...

sadla om för jobbbbb nu då.

killar

alltså killar ä ju verkligen ett så mkt enklare kön än tjejer alltså. eller har jag missuppfattat ngt?

men sen folk fick reda på att vi skulle ha barn, så hör alla viktors vänner av sig t han kontinuerligt ändå, precis som innnan. precis som de ska va! medan jag kanske träffar ett fåtal av mina vänner, vissa har jag inte ens hört ngt av på skitlänge.

tycker bara d e jävligt trist, bara för vi e bland d första kring våra umgängeskretsar att få barn så ska man inte svartmålas för de. men ja skiter faktiskt it, ett tag va d jobbigt, men snart har vi vår baby. Å då är vi en familj. Å man kan välja vem man umgås me å allt. För jag lägger inte ner ngn energi på ingen som gör de på mig faktiskt. Lixom va e de för fel på folk? Är de svårt å vara glad för ngn annans skull eller?

För vet ni vad? Bara för jag har en mage med en bäbis i, är inte jag DÖENDE; jag är hur levande som helst. Kan göra precis samma som förut!

å idag mår jag piss, drf så blire ett tjurigt inlägg!

xoxo sanna

tankkort

idag fick jag mitt första tankkort, eller de står på viktor. men de är lixom mitt, jag ska betala o de står mitt namn på, bara att fakturan kmr te viktor.. eftersom de tar sån jävla tid att inkomsten ska komma upp å de ska stå att ja e en tillförlitlig kort-havare ;) men vi har ju delad ekonomi så jag ska ha mitt egna tankkort!


har varit på möte på jobbe idag 7-10. Mitt sista möte, woho? Men trevligt så. Sen gick ja te HM o köpte pyjamas åt viktor, te bäbben. Eftersom de han ville ha va slut på nätet, men fanns som tur va i butik=) Sen stack ja te barnmorskan..Å allt såg kanon ut, å bäbisen låg fortfarande me huvet ner, o rätt långt ner=) Så de är ju kanon.. Å hjärtljuden lät bra o ja växte som jag skulle.. Så nu ere bara att vänta på att vår lille blir redo att kika ut =)

Sen stack ja te mammi. Vi luncha lite å fika å kolla lite affärer. Trevligt så. Å sen stack ja å tvätta bilen, så DUKTIG jag är. Nu e jag hemma, kolla lite post... Å släppte ut älskade katterna.. Å ska snart ut o räfsa=)

Förresten, vad man märker att katt e ett djur man ska ha ute. Vi har haft våra inne i 2år ungefär.. Å har ju nu när vi flyttat börjat släppa ut dom, å de e helt annorlunda... De känns mycket gladare på ngt sätt, å så jävla kul de har ute,klättrar i träd o jagar varann.. Å mina älsklingaR=)<3

Näääää nu blire att ta sig ut i sin ÄLSKADE TRÄDGÅRD EN SVÄNG=) älskar att ha trädgård... Å vi får se va den fylls upp med i sommar. Studsmatta o pool har ju varit lite på önskelistan. Å ta bort ett träd vill jag. Å nya utemöbler å en gräsklippare ska inhandlas, utemöbler o gräsklippare blir ju prio ett så resterande får nog avvakta! För pengarna flödar ju inte.. Så får nog vänta me de andra te nästa sommar!

byebye! xoxo sanna

andra april

idag har jag å min fina älskling varit tillsammans i fyra år, fyra underbara år. kan knappt fatta de själv =) älskar dig lika mycket nu, som när vi träffades o du var så blyg å gullig å åkte vespa! hihi. <3  så ska tända grillen snart, å grilla å mysa lite ikväll <3

har haft viktors bror tjej o barn här på fika =) mycket trevligt me besök sådär. lite oplanerat å så. händer ju icke allt för ofta :) melleepojken har ju fyllt 3 nu.. tin går så fort=) så efter all fika jag bjöd på mår jag egentligen illa.... men de smälter sig snart;)

sen har jag å viktor varit ute å gått en sväng=) så skönt så.. jag kan ju icke gå så långt eftersom trycket i magen icke e göörskönt.. men skönt å få luft å piggna te lite=)

imorn blire jobb igen. men de funkar.... snart går jag hem ju =P

xoxo sannis

ballong

idag är min mage uppsvälld som en hård ballong!!!

å idag åker min pappa till Usa, Kalifornien.. Han har de bra han farsgubben. Hoppas iaf han kmr få de bra, vilket jag inte tvivlar på=) Så tills han kmr hem, har jag lovat att ungen ska hålla sig kvar=) Haha..

FÖR 1 april idag, vilket betyder att det är 1 månad bara till beräknat... Ungen är i stort sett finish... Å snart så kan den komma när som helst....(inget mig emot kan jag berätta!) längtar!

Men som sagt, gör inget om jag hinner jobba klart mina jobbdagar först, å pappa hinner komma hem ;)

xoxo sanna

RSS 2.0