Fundersam

Ibland undrar jag hur jag har blivit. Eller om det är så att jag har förändrats. Att jag blivit så himla strikt. Jag har nog de, och ibland tänker jag att jag inte ska vara de. Men ändå så blir det så. Är de något litet som jag inte gillar, som jag hoppas inte sker, så förstorar jag alltid upp de. Men det kanske är sån jag är?

Man ska ju inte förändra varann sägs de. Men ibland är det svårt. För det är väl alltid saker man hoppas ska bli "bättre" hos den andra partern. Även fast man älskar personen av hela sitt hjärta.. De gäller ju alla människor i sin omgivning egentligen, familj - vänner - partner.

Men ibland önskar jag, att jag kunde behärska mig mer. Att jag kunde diskutera lite bättre.
Fast jag vet, att det är aldrig bara fel på en person, utan på båda. Eller fel, man kan inte komma överens om allt, så är det.

Men jag ska nog börja försöka behärska mitt temperament lite... Det har alltid varit svajjigt, de sista 7-8 åren iaf! Men vad gör man när man bara vill skrika för man vill få det som man vill? som man själv tänkt sig skulle va? och som man tycker är det bästa för alla?

Ja, jag får nog köpa en boxningspåse och avreagera mig på. Ska testas, de ska de!

Jag är varm, å då får jag ont i huvudet, och då funderar jag mycket. Därav - helt nonsens text här.

Idag har jag & min underbara son haft en fantastisk dag. Han är som en ny liten plutt utan sin skena. (förstårligt!) Han är mycket lugnare och mycket gladare. Det är så skönt att se han så, förstår att de måste vara en befrielse för min lilla älskling. Och tro det eller ej, men han är verkligen på G att vända sig från mage till rygg. Ni ska se hans anfall! OCH vi har sett skymten av en tand, jag var tvungen att fråga mamma om jag såg syner. Men nej, de är allt något på gång. För mina boobies skull, hoppas jag den å alla andra tänderna håller sig nere en stund till.

Och idag badade vi han hemma för FÖRSTA gången.. Han älskat! Han har ju alltid älskat baden lillpojken.. Så det var supermys<3 Nu är han ren å fräsch! Nu ligger han iaf & sover.. :) Men nu kommer de här tjatat igen, men hur mycket kan man egentligen älska en liten bäbis? Jag är helt frälst i honom.

Så det är väl bäst jag går & lägger mig med då. Puss & Kram alla fina människor.
Lite bilder får ni innan. Kul va!

Dagens golfrunda, de finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder :)


Fina killen :) Med sin fina napp han fick i namnsdagspresent av sin mormor!


Ni förstår inte hur liten vår lilla Jamie blev för oss utan skenan :) Coola killen <3


Bus med pappa <3


Bäbis!

Gud... Jonas & Matilda kom förbi & visade upp sin lilla Tyra.. Å OH my god! Vad mycket de händer på 6 veckor.. Haha kan inte minnas att vår grabb va sådär liten ens en gång!! Så liten mjuk å söt <3 Men varje tid har verkligen sin mysfaktor:) För när de e sådär nyproducerade e de ju gudamysigt att bara kolla på dem :) Men nu är Jamie sååå himla gosig tycker jag.. Han lixom fixerar blicken o kollar på en o vänder huvudet mot en, ler mot en o skrattar om man pratar lite å så.. De är asmysigt:P

Å förresten Källy va superfin REDAN! skaplig ångest de skapade hos mig.. Såg inte ut som hon någonsin vart gravid.. Medans jag har en fladdermage som säkerligen aldrig kmr lämna mig.. Ångest för första gången på länge!! Men men.. Jag har min älskade JAMIE å då får ja fan leva me fladdermagen ;)

Idag var jag iväg ensam.. för att umgås med anna & ellen å gå på nostalgin i vadstena.. å gud va skönt, alltså ni kanske tkr de e fel å säga.. Men de va faktiskt JÄTTESKÖNT.. jag kände mig som mig själv igen, som jag var innan jag blev gravid å allt.. Å de va jätteskönt..Å de va jätteskönt att viktor å jamie e lite själva.. :) Fast de bara gått 6 veckor.. så har man endå glömt bort hur man var, för jag förändrades mkt under graviditeten.. så de e lixom bra längesen man kände sig "som sitt förra jag".. så de var jätteskönt.. :)

Å de va MEGASkönt o komma hem å pussa på min pojk(mina pojkar såklart!!) :D
Nu ska min pojk bäras upp te sin säng.. han har somnat :) Å förresten.. nu sover Jamie te halv sex-sex nästan varje dag:) helt underbart!! så får han mat, sen lägger vi oss o sover igen!! Älskar't!!!! <3 Du e lika morgontrött som mor din! :D De e så mysigt att somna om bredvid varann :)
xoxo sannis

SKENFRI

pojken är nu skenfri! (1dag tidigt). Vi skulle ju ta bort den imorn egentligen. MEN de har ju vart gör-varmt idag å hela grabbens rygg blev helt utslagig.. Så då tog vi av den! Synd om han å ha den klibbande..

Han e nog väldigt ovan.. å vi tycker han e hal som en spagetti!!! jag vet inte ens hur jag ska bära han... hahaha.. men han e så fin! å LÅNG! vår älskade pojk.. vi har inte sett hur lång han e sen han va 4 DYGN!!! han e så fin :D han blev så himla annorlunda direkt bara.. slapp dom jävla extra axlarna som tryckte på kinderna hela tin <3

WOHOOW!! JAG ÄR GLAD!!!!


VÄRME

fytusan vad de varit varmt idag. Tur att de e sista veven med skenan, å att han inte ska ha den hela sommaren! För den klibbar mot han när de blir varmt.. Tror därför han är extra gnällig idag..  MEN!! imorn kväll ryker skenan!! Så jag är inte bitter... :D Vi har fått två promenader idag iaf.. Planen att jag skulle få ligga å pressa i solen lite, tyckte iaf inte Jamie ;) Men men.. vem behöver va brun! :D

Läste hos Natta, att man känner sig så smal efter graviditeten, men egentligen ser man VÄLDIGT annorlunda ut sen innan.. Å inga kläder passar...Håller bara med.. Tänker ibland verkligen gu va smal jag är ... Men inte.. Haha.. Lika fast är ju garanterat inte min mage... En liten  klump skulle man kunna kalla de! Fast de e inte så farligt faktiskt.. Jag har fått världens BÄSTA present.. Å skulle aldrig byta han mot något =)

Nu har jag precis ätit jordgubbar me mjölk, plockade i min egna underbara trädgård =) MUMS! Har plockat massa smultron med.. Tänkte göra en smultronpaj o ta med mig te mor å far som jag ska hälsa på imorn :)

Skulle umgåtts me Emelie idag.. Men med en gnällig pojk orka jag faktiskt inte de!!

Nu ska ja fixa mig .. för vi ska åka o storhandla.. xoxo sanna

söndagkväll

har precis varit uppe & lagt Jamie i hans vagga. Han ligger på övervåningen alldelles själv, haha. Jag är så nojjig.. Så jag håller på att öva, att han ska ligga själv... Han är så hiiiiimla mammakär(inte för de göööör mig NÅTT!!!!) men i längden kan d skapa lite problem ;)

Imorn är de MÅNDAG och till skillnad mot folk som jobbar, så ÄLSKAR jag måndagar... De kommer mycket post då!! :D :D Imorn dessutom kommer ANNAPANNA å ELLENPELLEN hit o hälsar på.... ME LIKE!!!!! :)

Träffa Rickard idag... Min käre barndomsvän, inte träffat på masssaaaaa tid... Mycket trevligt :)

Nu har jag druckit för mkt kaffe idag... Så hur jag ska somna återstår att se!!!

Förresten, min älskling har börjat prata så mycket.. Inte prata... Men låta.. Jaaa ni fattar, så som bäbisar gör!! Han är så söt..


XOXO SANNA


GOSUNGEN

vill vara vaken hela tin nu, tror han e värsta stora killen!

haha han är sötast å bäst iaf.

jag fryser om fötterna!
byebye

I wanna be

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart




Jag längtar massa te 9 juli när ängafesten är :) Jag har inte varit ute på 10 mån, eller jo jag har varit ute. Men druckit å gått ut. Bara vart nykter. Så ska bli superkul. Å ännu roligare att Anna å Ellen ska gå med mig :) Känns kul å komma tbx lite till sitt gamla liv. Även fast de aldrig kommer bli som förr.. Vilket jag inte vill heller.

Då man drack 2 ggr varje vecka.. Jag fattar inte sj hur man orka & undra hur kroppen egentligen mådde.. Nu blir de mer planering å mer sällan.. Så de känns bra.. Men känns ändå skönt att komma igång me de.. Å inte sitta hemma varje helg :) Jag har ju världens bästa föräldrar(mormor&morfar) som kan ta hand om min älsklingsprins PERFEKT! Så de ska jag ta vara på!

Se om jag ska åka på brännbollen med jobbet på lördag kanske mä... Känns så krångligt.. Men får se om jag har lust..

XOXO Sanna

ONSDAG

inte lördag, så inget lördagsgodis! :)

Idag har jag vart i Mjölby & besiktat V's bil. Gick igenom, kanon. Å så gick jag & lilleman en svängis på stan. Myspys. Sen hem å gosa lite. Sen kom mamma & majken hit å åt jordgubbar&glass, sen var vi ute & gick en sväng. Gosisnos. :) Majkenbajken e gosposig. Hon är så übermysig mot sin kusin Jamie med.. Ängeln!

Nu sover Jamie, så jag har passat på att städa upp lite, slänga in lite tvätt & kolla in min kalender.. HAHA upptagen jag lät där.. Egentligen är jag inte jätteupptagen, förutom lite nu ett tag, me att träffa folk å åka doktor, BVC, brännboll me jobbet, hjälpa te mamma & måla å så :) Men jag är annars EXPERT på att dubbelboka de gånger jag tänkt å göra något.. Så nu tänker jag altid en gång xtra innan jag bokar in något (smart tjej, oooh ja) Men att ha en liten bäbis kräver extra planering.. Så varför inte bli dubbelt så bra på de! :)

Imorn så är det dags för de SISTA badet på sjukhuset med min prins. Hans kusin Majken ska följa med, så imorn är de testing att va en tvåbarnsfamilj ;) Spännande! Men hon är så duktig så de kmr nog gå bra, trotsig som tusan... Men förhppningsvis fixar d sig ;) Känns så bra att de är sista badet å att skenan ska av nästa vecka:) De som varit SKÖNT som tusan är iaf att han inte haft några som helst utslag av den.. De va de "värsta" me skenan sa de när vi fick den.. Men vi har fått beröm varje gång att ser bra ut.. Nu är de la mestadels Jamies hy vi ska beröma haha ;) Men de hade varit en pina för mig om han fått hemska utslag som sved, hade ja mått pyton!

Sen är jag så glad att de ska va "halvdant" väder nu te nästa vecka :) För vill få dän skenan innan värsta värmen kommer! Så jag är redigt positiv nu!

I helgen är midsommar.. Alltså på ett sätt är midsommar SUPERMYSIGT.. Men i år för en gångs skull känner jag att de ska bli lite sådär.. Alltså, alla dricker ju i stort sett midsommar.. Jag skulle kunna dricka om jag vill, eftersom jag börjat pumpa lite.. Fast jag VILL inte de, inte när jag tar hand om min prins. Å alltså, jag gillar inte folk som är fulla, vet inte va de e med mig.. Men jag får ångest så fort jag ska va i närheten av fullt folk typ.. Alltså salongsberusat folk - SUPERTREVLIGT; sen när de slår över... Alltså jag blir illamående!!!!

Sen känns de typ som att dricka sig full var ett tidsfördriv tills man fick en familj lite.. Jag menar då stupfull. Sådär hemskt full å man blir som ett monster.. Nu kan jag dricka ett glas vin eller två å va nöjd me de lixom..

Nä usch, alkohol är en skum uppfinning måste jag säga!! Vore bättre om alla körde på lustgas varje fest istället ;) Då blev man sådär precis lagom snurrig.. ;)

Nää nu ska ja sluta låta som tråkig gammal tant! Men jag menar STUPFULLA glöm inte de ;) Å man kan tametusan ha bra mkt roligare som lite snurrig ;)

Nu ska jag väl göra något... Typ. dammsuga kanske.. Eller nått!

PUSS på er.



1 dag gammal fis<3

är nu 38dagar gammal fis <3

AND i love him!

första juli

är snart å rycker grabbens skena! :) Kommer bli så skumt att bära han å så sen... Vi får en nyfödd bäbis på nytt. ;)

Igår föddes ju markus å sara's andra barn :) en liten grabb! grattis till er! :)

Idag har jag å min pöjk morgonmyst :) Nu sover han lite, innan vi ska ta å åka te Sofie & Nellie å hälsa på <3 :) Se deras hus de köpt.. Ska bli supermys!! Sen ikväll kommer Filip å Susanna hit å äter lite. :) Mysig dag..

Å om 2 veckor går min underbara karl påå semester, FEM veckor ska han va hemma med oss! Jag älskar't! :) Nu jobbar han ju alltid fyradagarsveckor bara.. Så vi har alltid långhelg ihop.. Vilket är underbart:) För Jamie bara älskar sin pappi :) På morgonen är han alltid så söt, vänder sig åt sidan för å leta efter Viktor.. :P Så gosig!!! Sen är han ju pappa upp i dagen i utseendet med... Är verkligen en mini-version av min fästman =)

nä nu ska jag väl ta å försöka väcka jamie lite smått , så han kan få lite food innan vi ska åka=)

xoxo Sanna


min c00ling

Okej, den är lite stor. Men de fanns ingen mindre å köpa ju! haha.. men han växer i'n snart;)




för övrigt om ni vill veta bajsa han ett hejdundrans lass inatt när jag amma han, så de rann upp på hela ryggen.. MUMS!!! var bara knalla upp mitt i blanka natten å sätta igång en rejäl rengöring.. Jag var trött, men Jamie var skitglad!!! Full i fan redan från start=)

nu ska vi soffmysa... little family.

xoxo

sockerberoende

fyfan, de e jobbigt.

Hur blir man av med de egentligen?

Någon som har något tips?

badis.

idag har prinsen badat igen, de e så mysigt.. Sköterskerna älskaaar han verkligen.. Men han flörtar å charmar dom så mkt.. ;) Redan!! haha.. ETT bad kvar nu.. Känns sjukt... Sa de te Viktor idag... Visst att man längtar, men på ett sätt kmr man fan sakna't :P Varit lite mysigt med bad-utflykterna haha :) Ortopeden kände på höften idag med å de känns helt kanon <3 Så underbart å höra! 7 juli är de Ultraljud å då får vi reda på om de e bra.. Vilket vi hoppas de är <3

Nu är de iaf 2 veckor + 2 dagar kvar te den ska bort! Helgen där får vi ta bort den här hemma själva..... De känner på höften nästa vecka.. Å e den lika stor som de tror så får vi de ! :) Längtar!

Idag har han varit lite gnällig på kvällen.. Men annars mysig. Å imorn..... Ska ju Mormor & Morfar ta hand om pojken på kvällen.. Jag & Viktor ska te Linköping å äta å se på bio.. Mysigt.. Men känns pirrigt.. :P

Nu blire slappaaaa lite medan Jamie sooover.. xoxo sanna

Måndag den 13e juni.

Idag har jag & jamie haft sovmorgon... fytusan va skönt.. tror nog min grabb är som mig, gillar sovmorgon ;)

Nu har jag sett gossipgirl å unga mödrar å ätit frukost... å nu sitter Jamie i bärselen, d ska ju röra sig HELA tiden(å inte lite heller), så sitter o hoppar, ser nog lagom skoj ut!! Men pojken är nöjd... de e ju huvudsaken ;)

På torsdag e de dax för näst-sista badet.. Fort de har gott, å ska bli skönt näre e klart :) Men vad "vanligt" lr va man ska säga man märkt att de e , jag visste inte ens va det var innan Jamie fick.. Sen nu vet jag massa som haft de..

Idag blire nog slapp dag iaf.. Promenad med min pojk å inte mkt mer... Imorn blire tandläkaren & mamma(mormor) hänger med.. :) Så ska vi gå lite på stan med.. Å onsdag kommer Anna & Ellen hit hoppas jag:) Igår fick min lilleman present igen av Ullis&Hasse och av Evalena&Björn.. Så mycket presenter han fått.. Men de e han värd.. Min prinsis. :D

Vi har så mycket skratt-stunder jag o pojken om dagarna nu... Han är så mycket mer med nu.. HAHA förresten roligaste va förut.. Han va gör-hungrig å jag hade gör-stel tutte eftersom d va ett tag sen han käkat, så de bara spruta ut i hela håret o ansiktet på han... HAHAHAHA jag kunde inte hålla mej, asgarva.. Å Jamie såg helt chokad ut! Men va fan, han beställde mat SNABBT o de fick han! :D

Nu somnar han i bärselen här.. Perfekt! Då ska jag borsta tändeeerna å fixa.. Förresten gått fyra veckor sen förlossning nu.. Så nu ska jag börja tänka på vad jag äter å så.. För får ju börja små träna nu.. För har fått ett enormt sockerbereonde sen graviditeten, åt mkt godis i slutet.. Å nu har d verkligen varit BEROENDE... Så nu blire att inhandla lite annat... Se om jag orkar..

Man märker ju hur magen drar ihop sig lite varje dag typ.. Men ska d bli som d va förr.. Får jag nog hjälpa te lite ;)

NU KOM POSTEN!!! :D xoxo Sanna

knäppt.

nu är Jamie med Viktor, å kmr tbx t två typ. Knäppt de känns... Har lixom inte varit iväg mer än en klippning hos frissan sen Jamie kom. Saknar redan min leende lilla snutt! Han ler/skrattar så jääädra mkt nu å de e sjukt mysigt.. :P Sen kmr Källy hit å hälsar på :) Ska bli mysigt... Var längesen nu :)

Ska väl försöka få lite ärenden gjorda innan Jamie kmr hem igen! :)



xoxo Sanna

Klockren



En kvinnlig hjärncell hade av misstag råkat hamna i en mans huvud. Hon tittade sig nervöst omkring men det var alldeles tomt och tyst.
- Hallå, ropade hon men ingen svarade.
- Är det någon här? frågade hon lite högre men ingen svarade. Nu började den kvinnliga hjärncellen känna sig både ensam och rädd och skrek: HALLÅÅÅÅÅ, ÄR DET NÅGON HÄR?
Då hördes en röst långt bort: - Hallå, vi är här nere...

åh

vad man skulle vilja överreagera sig ibland å bara skriva allt man tänker, men så gör man inte de, å de e ju bra.


har varit en asbra natt iaf, jamie har sovit bra, kanske för jag lät han sova mot mitt bröst, men de va mkt pga mig själv faktiskt, så jag skulle få sova, sen e de ju gudamysigt..

nu sitter han å har hicka i babysittern.. den lilla hick-pojken!

xoxo Sanna

JAMIE

jag älskar dig av hela mitt hjärta alltså. du är bäst.



å jag älskar å tänka att du kommer alltid vara MIN älskade son..




familjen är alltid de viktigaste.

idag va min älskade mamma här å hjälpe mej me Jamie, så ja kunde duscha å städa... <3


nu ska vi se klart talang:) xoxo

Lista efter graviditet

När fick du reda på att du var gravid? femte september 2010
Blev det en chock? Ja som iniskogsberg
Hur gammal var du? 20
Hade du mycket halsbränna? Inte så mycket, men litegranna.
Spydde du mycket? Nepp aldrig pga graviditeten. Var magsjuk en gång under graviditeten.
Var det någon favoriträtt som ändrades? Åt kokt ägg mkt innan, de hatade jag under graviditeten å nu vågar jag inte testa:)
Hade du mycket foglossning? Nej, ingen alls :)
Hade du sammandragningar? Inte mkt, litegranna..
Ditt sf mått som störst? 33 tror jag.. Minnet:)
Har du fått bristningar? Ah.. Fick lite på övertiden, tack seg bäbis! :)
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag hade ingen känning alls om vilket kön de var, förrän jag hade gått 5 dagar över tiden typ.. Då fick jag en känsla bara sådär å var helt säker på att de va en grabb.. Å de va de ju me ;)
Hade du mycket vätska i kroppen? Nej inte direkt, fick lite i slutet bara på vader å lår..
Hur mycket gick du upp i vikt? 13 kg
Hur ser du på graviditeten idag? Den känns jättelångt borta, även fast de va mindre än en månad sen jag va gravid.. Å jag tror jag ska va tacksam över hur lättsam graviditet jag hade egentligen!:) För hade ingen smärta, spydde inget å mådde i stort sett bra hela tiden.. Enda var att jag mådde lite psykiskt dåligt, å ville va mycket ensam.. Men inget annat :)
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Jag hade ingen aning faktiskt, å jag hade inga förväntingar alls.. Ja tänkte bara de blir som de blir..
Födde du för tidigt? HAHA nej. 41+6 tittade vår prins ut... Inte en dag för tidigt ;) Jag slapp iaf igångsättning:)
När började din förlossning? Började få små förvärkar fredag den 13e maj.. Men sen börja den på riktigt lördag den 14e maj med riktiga värkar, på kvällen vi sju kanske..
Hur lång tid tog det? Från värkstart 10h, från inskrivning 5½h :)
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 5cm.
Vad tyckte du var jobbigast? Krystvärkarna, fast inte överdrivet ändå.. Tyckte att kissa efter förlossningen var d allra värsta..
Var du rädd för något? Nää.. Inte innan.. När huvudet va påväg ut så sved de, å ja va rädd att d aldrig skulle försvinna :P
Grät du? Nä.. :)
Skrek du? I slutet lite.. Va så jääävla trött.. haha
Tog du nått smärtstillande? Ja, epidural :) Å sen använde jag lustgasen..
Blev du sydd? Ja, ett par stygn inuti bara.
Dragen med sugklocka? Nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 2 barnmorskor och Viktor.
Hade du någon nära med dig? Viktor
Hur stor var bebisen? 3930g och 51cm
Blev det en pojke eller flicka? Pojk
Vad fick den heta? Jamie
Hur ser du på förlossningen idag? Som ett underbart minne.. De va så mkt bättre än va ja trodde.. Å jag tyckte de va riktigt coolt å en frän upplevelse :) Blev INTE avskräckt att skaffa fler kan jag lova! :D
Var allting värt det? JA! skojjar du eller? Den här kärleken till min älskade son är SJUK!! Jag kommer nog aldrig fatta de själv..... Min älskade lilla pojk=)

JamieJamie

Han e så mysig.. För varje dag märker man hur han följer blicken mer å mer.. Å är vaken mer å med.. Är så himla mysigt.. Du är bäst.

Igår hade vi jamieåmammadag! :) Först hälsa vi på Alice & Lena, supermysigt:) Å sen åkte vi te Väderstad, där även min bror var och Morfar en sväng.. Så trevligt så :) Sen myste vi i soffan hemma..

Idag blire slappt kan jag lova.. För han behaga att vara vaken mmaaasssa inatt:P men men... varje natt kan ju icke va en dröm ;)

Å jag är glad för någras skull, ni vet nog vilka ni är när ni läser! <3

nu blire frullleeeee om Jamie känner att babysitter kan funka ett tag, TUR att vi har vibrator i den kan jag säga.. Han älskar't =)

/sannaaaa

bäbisbesök!

Idag ska jag & Jamie åka te Motala å hälsa på Lena å Alice!:) Alice föddes 1 maj... så e 2 veckor äldre än Jamieplutten. Ska bli mysigt!

Förövrigt e jag skettrött. Även fast Viktor va snäll å gav mig sovmorgon! Men varit jobbigt i värmen me Jamie.. inte alls skoj för'n... Men då får han va mer nakenfis! hihi <3

nu blire se unga mödrar, medan min lilla pöjk ligger i matkoma i knät på mej=)

xoxo sanna

Varmt ute!

Redigt varmt ute, men de e gött =) Veckan som kommer är de massa planerat, vilket är både kul å lite jobbigt för mej :P Jag tycker de e kul å träffa folk igen å så.. Å hitta på saker.. Så de e skönt:) Men sen e jag redigt hemmakär :P Men kvällarna e jag ofta hemma.. För de e skönast me Jamie o så nu.. Har inga direkta sovrutiner än... Han får sova precis som han vill å så :P Men de e skönt..

Idag tar jag med mig Jamie å åker te hans mormor & morfar... Hans kusin Majken e ju där me :) Å hon e så gosig me Jamie.. Å hon e gosig överhuvudtaget=)

Imorn äre nationaldagen! :) Då kommer Emelie hit å hänger me oss.. Tar oss ut o kikar på cooola bilar... ;)


XOXO SANNA!

Jamie J Wåhlin

Finaste finaste i hela världen! Du är de bästa som verkligen finns!!! Skulle kunna bara överdrösa kärlek till dig... För vet inte var jag ska ta vägen nästan! LOVE U


(ursäkta ful bild på mig, MEN man får fan va ful efter en förlossning, skapligt träningspass, haha!)

Elva minuter gammal Jamie plutt. De kändes så jävla sjukt att ha dig intill mig sådär... Gravid bäbismage förvandlades till dig så fort. Helt sinnessjukt ögonblick.. Lär nog slå de mesta i livet!

Nu ska jag duka undaaan frukost å kanske ta mig ut på en promenix... Underbara väder:)

xoxo Sanna

Onsdag!

Förresten plutten vägde 4305g nu! Vad han växer <3 Men skönt å veta att han äter ordentligt=) Tog på han kläder i strl 62 idag... Aspösigt.. Men han ser cool ut ;) Vi ska snart åka, dags för hörselkoll. Sen blire stan me Emelie en sväng, å sen iväg å hälsa på moder! :)

Idag jobbar Viktor sista dagen på 1 vecka:) Långledig! Skönt.. Blir gött=) För inatt lät inte grabben mig sova mkt! Vi var ute å gick igår, alla tre... i 1½ timma.. Å lillen sov hela tin, å va så trött så gick inte ens väcka när man kom hem knappt.. :P Så hade väl räknat me att natten skulle va såhär, men men... Nångång måste han få välja själv när han vill sova:P Vi väcker han jämt typ annars.. haha:)

Nu har jag ett smack här bakom om mig... Kan de va matsuget som börjat! (ovanligt!!!!)

XOXO SANNA

RSS 2.0