tjockis

usch, nu är jag deprimerad över dessa 12kg jag gått upp sen jag träffa viktor.



där ser man hur smal å fin jag var..

ångesten tar över nu, jag tränar men de hjälpeer fan inte..
jag kommer inte KOMMA DIT IGEN...

jag är en tjockis.

Helgerna komma förbääskat snäbbt.

Igår hade jag nog faktiskt ett av dom roligaste gympassen jag haft in my life... anna å jag var i stort sett själva i gymmet ett tag. men det var DOCK MYCKET OFOKUSATION! hahaha.. men ack så kul =) WE LIKE IT HELT ENKELT:...........................Anna har stora muskler faktiskt.

HÄHÄH blir en lugn helg, ba ta ett plar glas idag o slappna av =) För imorn äre jöbb.... sköj hähä! =)

jag ska mysa med min pöjkis! han e ju för go.. pösshej



altså att vakna till på morgonen å kika åt sidan och se dessa små söta snutten..... OSLAGBART? ja... självklart hade de ju vart pricken över i:et om casper legat där med =) men han gillar inte redigt sängen... bianca kommer jämt frammåt morgonkvisten... Åh så mys, så här vill jag vakna jämt =)

På tal om det.. snart flyttar vi, får uteplats... Klart jag är SJUKT glad över det. Vi har ju drömt om det. Å jag vill ju släppa ut mina underbara bäbisar, för jag vill dem de bästa och de e elakt att ha dom inne.. Men börjar bli så jäävla nervös!! att dom kommer försvinna, att dom blir överkörda, någon tar dom eller så..... Älskar dom så mycket =)

Onsdag natt.

Nu är det faktiskt natt, å jag e såklart vaken. Ska upp bautatidigt imorn, för en "sjukt underbar" heldag i skolan. Jag längtar ju enormt ofcööurse.. Ville bara tillägga att vi har verkligen gått från "precis-flyttat-hemmifrån-känslan" till att kännas som riktiga sambos. Gnäbbet om vem som ska diska/laga mat har försvunnit, vi städar det vi gör, och gör saker åt varandra osv. helt av slentrian bara. Så som det ska va. Det känns helt wönderfult. Men snart börjar allt om igen, fast nu är det bara positiva saker, det är det iofs jämt med bäbbe, men då blir vi sambos på nytt, lägenhet nr2 ihop. Det är underbart, det känns underbart, att veta att jag är med mannen i mitt liv.


han är så fin, så jag bara vill käka upp han *mums*

Bildinlägg



Kristofers primadona.. Hon är ju för gullig.



Majken är ju världens sötaste.



Min kycklingfärspaj jag gjorde idag, MYCKET gott.

Framtiden


Nu när det närmar sig slutet på min högskoleutbildning, så börjar man tänka lite på vad man vill syssla med sen. Självklart trivs jag supersjuktbra på mitt jobb nu, men jag känner ändå en känsla frustation på grund av den minimala chansen att utvecklas eller ha chans att bli befodrad. Det känns som man kommer stå å stampa på samma ställe, vilket absolut inte passar mig, absolut inte. Men självklart blir vikariatet perfekt, lite mer än ett halvår blir jag då anställd, på 50%. Vilket självklart är en frustation med, jag vill ju ha heltid. Men det blir bra, det blir en bra början.

Jag har tagit några funderingar om jag ska plugga vidare, jag trivs enormt bra i butik, men jag vill vara något mer än en bara butikssäljare. Jag vill känna att jag är behövd, att butiken/företaget inte klarar sig utan mig, eller jo klarar sig, men att de jag gör verkligen behövs. Så har funderat på att gå några ekonomikurser eller liknande. För jag blir tokig på mig själv när jag står å stampar! Men sen när jag tänker från andra hållet vill jag inte byta jobb, då jag har ett jättebra jobb, tjänar bra och har en grymt bra chef. Men som sagt, livet är till för utveckling. Och jag vill lixom köpa hus inom dom närmsta åren, å jag vill definitivt inte sätta mig på lån innan vi båda har heltid. Men det är väl svårt, de finns la inga jädra drömjobb. Inget jobb har allt, det är alltid något förbannat som fattas.

Lustigt nog, men hur skulle det vara om jag var nöjd. Om allt var perfekt, då skulle det nog bli tråkigt med. Men under mitt vikariat ska jag iaf börja tänka över, vad det är jag vill göra. Jag blir nog iaf inte kvar här, som det ser ut nu.. Eller som jag tänker nu, för här finns inga möjligheter.... helt enkelt..

Jag kan nästan se mitt & viktors hus framför mig, jag längtar enormt. Men som sagt, inte förrän om flera år. Men saknaden efter hus är sjuk =) Å jag å min prins tänker så lika! Hus, massa djur och sen lite små kidds=) Ikväll blir det nog att ta mig hem till moder&fader. För att ta de lugnt, och bara njuta av hus :D haha. Ska klippa mig imorn med. Fick sms av min plutt nu med, som kände sig sjuk. Hoppas han inte blir sjuker nu hjärtat...

nä nu ska jag sluta skriva för jag inte orkar plugga ;P
puss å kram



kärlek som aldrig dör ut


Tisdag!

Ny tisdag redan. Blir skrämd av hur fort det går. Om mindre än en månad börjar vi flytta. Sjukt, vet inte hur jag ska få in det i schemat. Då jag har förbaskat mycket å göra. Skolan menar jag då, även jobbet faktiskt. Då det är rätt mycket där med nu. Jag längtar bara te jag går ut skolan, å icke har nått att tänka på. Men kommer sakna alla männsker.. Men men =) varför deppa!

älskarminpluttsnutt =)

Fattart inte..

Hur förbaskat jädra svårt kan det vara att plugga?
Å andra sidan har jag ju varit lite effektiv via pluggrejer, jag har läst igenom våran NIP och sett va som behöver fixas, och skrivit 2 sidor teori te exjobbet. SÅ nu känner jag ju mig bra. Ska snart ställa mig o laga mat åt min man som kmr hem snart! sen ska jag städa lite = JAG KÄNNER MIG DUKTIG

= JAG TYCKER INTE JAG BEHÖVER PLUGGA

( JAG MÅÅÅÅSTE PLUGGA )
ballefjOoong.. hatar att läsa böcker alltså, de e tametusan de TRISTASTE JAG VET!



min älskpälsk är bäst i universuuuuum..... pusspåhan bara!

Nu börjar det igen..

stressen, stressen inför tenta. det är inte långt kvar jag vet de. men har så förbaskat svårt att hitta fokus ändå. som de ser ut nu har jag 2 ordinarie tentor och 2 omtentor att ta mig igenom. men bara hoppas påre bästa :)

är trött på skolan bara...

pusshej

Äntligen fredag.

Då är det dags för fredaaagsmys.... nooot.. hoho.
Imorn blire en fullspäckad dag! Börjar med jobb 8-18, sen så blire hem o fixa för sen kmr min FAVORIT emelie PZ som alltid är pepp, me like. Vi ska börja peppa för att spendera kvällen på HARRYS! :) ska bli redigt sköj, barbados ska ju dit.

nu är jag trött, å ska försöka dra min grabb från WOW, som är ett töntspel :)
så ska vi gosa ner oss.. å så ska ja bara njuta av hans närvaro =)

pusshej

dreams are coming true

nu är det alldellles strax helg igen, swuuush så tiden går fort.
igår blev de iaf lite exjobb gjort i väderstad med susanna, och sen käkade jag å mammi å pappi på centralkrogen, mkt göddigt. sen åkte jag hem o kolla på en film o laga mat me pzis.. mysit..sen vidare te skge där vi träffades hela familjen för å käka lite mat.. mkt trevlig dag!

idag blir de plugg hos marie, sen jobba tre timmar. sen träna med viktor å emelie. planerish!!!

trött är jag med. imorn blire barbados!! :) pusss


alla <3 dag

å här sitter jag å myser själv, dricker lite vin. mycket gott!
vinet och jag firar ihop helt enkelt.

lyssnar ju på detta med... så himla undebrart. sjukt duktig ju =)


väntar på att...


kärlekens dag




isär

Hade en sjukt mysig kväll med emelie å sofie igår :) drack lite vin, såg lets dance, spela nintendo å såg film! Ikväll kommer mina älskade parents hit, vi ska se melodifestivlan, äta hemmgjord pizza å mysa :)

So cold, so alone.
But I'm really fine with it.
Need to be alone..





Fattar inte själv hur jag ska klara av det här... Detta har nått botten.

äckel

päckel

/hejsvejs

Den här månaden....

har jag haft en sjukt bra inkomst, men har endå sjukt lite pengar kvar. Spendat för jävla mycket!!!! Men köpt mängder med kläder + lite grejer te lägenheten... Så de får man då... Får vara slutshoppat nu te löning =) Så man kan leva lite oxå! Det kan ju underlätta... Vill egentligen handla lite på Jysk! Men de får vänta helt enkelt:P

Nu har jag gjort tentan o e glad... De kändes faktiskt bra, men när de gör d brukar d gå åt skogen.. Så bättre jag inte säger nåttt :P haha...


pusshej



min älskade mamma "farlig" mohahah..

Äntligen fredag.

Äntligen fredag =) Nu har jag en skön helg att se fram emot.
Först börjar ju det värsta, tenta. Men ska bli skönt att ha de gjort, sen får man se hure går!

Sen ska viktor & jag ner på stan o titta på en present t hans moder, som har kalas sen :)
Sen blir de troligtvis lugnt. Imorn blir det jobb & sen kmr mor & far hit & ser melodifestivlaen & myser=)

Tänker på alla motstånd man möter i livet, man tar sig alltid igenom det.
Det gäller bara att tänka på helheten.



xoxo sanna.

tråkiga inlägg

består denna blogg av.
men för tillfället är jag tråkig, osocial och trött. och bara det helt enkelt.
pluggade arslet av mig igår, men kommer inte ihåg ngt idag. orkar helt enkelt inte.
ämnet är tråkigt, inte fan vill jag komma ihåg "hur man skriver en bra rapport". BUHU helt enkelt.
jag längtar bara te maj nu.
så jag kan börja umgås med mina vänner mer, nu är man lixom upptagen av detta jävla plugg jämt,
sen helgerna e man helt enkelt trött.

å allt bara e jobbigt nu helt enkelt. jag äter korv m bröd varje kväll, nyttig jag är.
jag saknar jobbet med, inte vart där sen i lördags. buhu på de..
men som sagt hinner inte ens dra te stan.. fun life.. not



min fina älskade biancis.

tentaplugg

men kommer ingenstans.. känner mig bara förvirrad!

Måndag, igen.

Helgen går ju så förbaskat snabbt jämt :) Men det har varit en gudomligt trevlig helg! Fredagen började med mys med mitt hjärta, vi satt å drack lite, ger ner till lyckan å tog var sin öl. Sen hem en sväng, sen gick vi till en fest där Rasmus var. Var mycket trevligt faktist =) Skönt med en hemmafest för omväxlingsskull :)

Lördagen bidde de först jobba :) Sen åka till Filip & Suss, där hela stora familjen var. :) Dom bjöd på mat, mkt mkt gott var de :) Sen åkte viktor & jag vidare med mor & far till Väderstad. Och Anna hjärtis kom oxå :) Så käka vi ostbågar o så melodifestivalen :) Mysipyyyyyyyyys!!!

Å igår söndag, så började de me slappmorgon med hjärtat. Sen laga vi spagetti o köttfärssås.. eller JAG gjorde :) Sen åkte jag till Lkpg med bror Filip en sväng... Var på Ikea o gled runt.. Mkt trevligt :D

Å idag får vi besök, en tjej som ska kika på vår lägenhet. Så måste städa lite under dagen nu. Träligt! haha..

Var så sugen på å åka utomlands med ett par vänner, och även med älskling. Skulle vara roligt o va lite fler! Men av Viktors kompisar äre bara Rasmus och Steph jag skulle åka med, för vi har kul ihop :) Å ingen av de andra har förhållande (: Fast skulle ju kunna åka med nån av dm med, så kan man ju vara fler andra med.. Av mina vänner blire svårare, då vi inte umgås på de sättet.. ;P Alltså par & par.. vi umgås mer bara tjejer :P

Men de kan ju vara kul å åka fyra pers med.. Skulle vara gött å komma från Sverige en stund ju :)

xoxo

Man märker...

vilka som är ens riktiga/ärliga vänner ofta...
men jag är så jäääävla glad för mina vänner, de e de bästa jag har!

speciellt anna, emelie, ellen å amanda. vi har hållt ihop länge nu.
spec jag å annipanni, min näztbäztiz(egentligen bäztiz).. hihi.. men älskar er allihopp

sen mitt hjärta viktor. undrar hundra ggr om dagen minst om dagen, va tusan vore jag utan dig?
du är såååå jävla viktig för mig, du är allt för mig. min framtid kommer vara ihop med dig.




puss...nu ska jag å vinet mysa :)
pusshej

TLÖTT:

detta har vart en sjukt upptagen vecka. eller upptagen, stressig som fan.
har jobbat, gymmat, pluggat, umgåtts med vänner, vart på kalas, och försökt få tid till viktor.
hinner ingenting, och blir helt slut. orkar inte ett jädra sjukt.

känner mig så gammal med, å tråkig. ingen lust till något,
eftersom jag knappt hinner sova om nätterna, och inte kan ta de lugnt...

men längtar bara tills all stress försvnner. idag har ju vi varit o gjort skolarbete,
jag å marie. så känns bra. och nu e första gången jag bara sätter mig ner o slappnar av i stort sett.

så jävla gött..
idag vet jag inte vad som händer. blir lugnt. ska plugga, och bara slappa.

trött på allt bara......

h
ejsvejs

RSS 2.0