tisdag

idag har jag jobbat, å idag har jag haft lågt blodtryck, de var läskigt! jag hjälpte en dam i butiken när ja plötsligt trodde jag skulle svimma... men de känns bättre nu iaf :) fick ringa mamma direkt, tur jag har henne :P <3

kvällen till ära ska ju bli hustittande:) viktor kmr hem snart, sen ska även mina älskade föräldrar med..


spänannde.

jobb hela vekcna, kul!

lördag FYLLER ju nån tror jag.. bara tror....:)

xoxo

BUDGET - NY VECKA

Igår gjorde jag en budget för om vi skulle flytta te hus.. Den såg faktiskt bra ut, klart de blir lite mer pengar på boende, men för tusan, vi har bott ihop i 2½ år snart, i förbannat lägenhet, vi har en bejb på g, de e dags för nästa steg... Vi har drömt om hus  så länge, så de känns som vi e redo att ta steget faktiskt :)

Får se helt enkelt, näre klickar blire dags lixom =)


Idag går jag in i vecka 19, nästa vecka har jag gått HALVA tiden, de e helt sjukt. Känns som de va sommar nyss, känns som jag fick reda på de nyss.. Känns som ja fick se gosen nyss.. Nu äre snart halvtid, o dags för ultraljud igen, se så den mår bra, för de vill jag se, att den hare bra i magen! Känns som den har trångt! För så tjocker har jag inte blitt än, men allt kmr väl säkerligen på en gång sen, kanon härligt.. haha !


Förövrigt bra motala är, man kan inte åka te simhallen idag, för de va stängt eller öppna 14 elle vare va, ja vill väl simma på morgonen isf, soppor!

Så blire promenix te moder sen, jag blir så trött av allt nu, men måste röra mig, så bäbben mår bra..

Ikv blire storhandling me=)

xoxo

EKONOMISK

jag ska bli så jävla ekonomisk!! de ska jag de.. ska köpa de jag behöver å inget mer, å de e rätt perfekt läge för de.. Jag köper inga kläder, för de suger... o jag har inget hem o dekorera... de enda pengarna går  te ä julklappar=)

skönt ere...

mysig dag med min älskade maammma!!! honärbäst!

xoxo

JULPYNT

julpynt är inte överdrivet skoj igentligen, de ä mysigt näre e uppe, men bara lite jobbigt å ta upp å ner haha :) men har iaf fått upp lite nu... blev så gosigt så! :)

är så jäääädra sugen på å flytta nu, helt sinnes!!!!!

blir nog 2 husvisningar i skänninge nästa vecka tror jag... blir spännande!

xoxo

Underbar helg.

Min lediga helg har hittils varit helt fantastiskt.

Gårdagen började med lite idoltittande, iväg å äta, hem o se utslagningen idol, för sedan vidare te parken å lasse stefanz, o dans! :) Så himlans skoj å mysigt.. :)

Denna dag började tidigt för vi hade bestämt att vi skulle äta frukost ute, så var i lkpg vid halv tio :) sen har vi handlat klart en hel del julklappar... Å bara haft gosimysigt.. Å sen innan vi kom hem åkte vi ut å åt .. Älskar't, å jag älskar viktor! bäst in the world.

Kvällen blir slapp.. Jag är trött nu.

Handlat lite snacks, så film står på schemat skulle jag tro :)

Kanske dags o simma lite nu trots allt... Kroppen kmr ju inte vara fit for fight för alltid om jag skiter it ;)

Nästa vecka känns kanon, fredagen tror jag de blir idoltittande med lite vänner(?) märks väl, men vore kul! Sen va fyllechaffis te min karl! Sen lördagen FYLLER JAG:) me love. min familj kmr hit å bara umgås, jag älskar't..


Å vad jag längtar te 7 dec när jag får se vår krabat....


Imorgon är det söndag, å mamma & jag ska till Vadstena på lite julmarknad/gammeljul i vadstena slott..Så jävla GOSIGT!

xoxo

osocial!

jag är så osocial å tjurig. typiskt! utan vidare bara sådär...

får se om min söte karl som vill ut å äta med mig gör mig på bättre humör, risken finns ju =)

imorn äre LKPG som gäller. handla sista julklapparna äre tänkt:)
xoxo

mör!

ibland är man mör!

haft en trevlig förmiddag me min älsakde bästa moder=) vi har lunchat o fikat! namnsdagsfika. Mumsfilibubbsan. :) Sen stress iväg te jobbee...

Annars känner jag mig tjurig idag, men de får man ibland. Så det så.  Man vet ju att mycket förändras när jag förändras, fastän jag egentligen inte förändras som person, utan min livssituation förändras bara.. men men..

Känns som många kommer glida ifrån en, men de äkta finns väl alltid kvar, så de sägs iaf!

Längtar lite te Emelie kmr hem.. (!)

Jag fyller ju år nästa helg med :) Se vad man ska hitt  på då.

Idag blire iaf fredagsmys med min karl... Den tid man får kvar när man slutar 18... :P

ne, nu ska jag strax ner o va glad å jobba igen! fullt ös idag igen... ruskigt kul!!! vi säljer SJUKT!!
xoxo
sanna


jobbar

jobbat massa, så hinner inte ens sitta vi datorn! nu är iaf denna mördarvecka slut(WOHOW!) idag väntas ett enkelt pass på 13-18. Innan de blir de namnsdagsfika å mys med min älskade mammi =)

skriver mer när ja hinner...
puss

mage

min mage börjar bli cool, den börjar bli så hård, de känns ascoolt..
men jag vill känna av vår lilla krabat nu.. jag vet ju att du är där! :D

lång arbetsdag väntas imorn, huhu! :)
jag är så nojjig gällande förbaskat husköp alltså, vi har varit o kikat på ett i skge nu som var helt perfekt för oss.. men jag kanske inte borde vela så mycket? de är klart de är stort med hus alltså.. men endå.. jag kan inte vela hela mitt liv :)

har varit kräsen med varenda hus vi tittat på.. haha får se..  spännande spännande!


puss & kram






lösenord

nu ska jag skaffa lösenord!

det är endast för att jag ska kunna lägga ut bilder&skriva mer va jag vill, utan att tänka vem som läser....:)

det kommer alltså inte vara något direkt hemligt egentligen.. men ja ni fattar! inget jag vill dela med mig av till hela omvärlden!

vill ni ha lösenordet får ni säga te så kanske jag delar med mig! :) skriv på fb elle så isf.
puss o kram

hähä

höhöh

kul va?

nää kanske inte.... :) men jag är trött å ja vill inte gå upp tidigt imron


STACKARS MIG.

jobbhelg

nu är jobbhelgen avslutad, faktiskt har de varit kanon :) de känns att julhandeln närmar sig, o de e rent ut sagt FÖRJÄVLA kul näre rullar på å är mycket folk och man säljer som en TOK = real love.

nu väntas jobb hela veckan lång sen, för sedan årets sista lediga helhelg. ta vara på den - de ska jag de!

gårdagen spenderades med min käre emelie pz som var hemme från jönköping, får passa på att haffa henne då, nu äre minst 2 veckor till hon e hemma igen! ;S men men får klara mig! såg jersey girl, den e förjävla bra å fin, en film man verkligen kan se hundra ggr.. å som verkligen gör att man längtar efter barn :P sen tog vi hemkörning med pizza med, gött - flöt e man värd på helgen :)

imorn väntas oxå fika med åtminståne anna emelie å ellen, sen kanske amanda med. gillas :) var ju hundra år sen... man är så dålig på å ses.. men ska bli kul iaf :) <3

förövrigt ska en gammal tant titta på vår lägenhet imorn, så måste städas med! så de ska ja försöka hina med idag, får säkert hjälp av min karlakarl om jag har tur ;) för ikv står pannkakor på menyn, då e han glad å hjälper säkert till! :)

nee nu ska jag äta pyttipannaaaa. puss å kram skumbanan

love to you all my friends, ni är bäst!


xoxo
sanna

fördomar och prat

de i stort sett flera nämner, eller man hör de pratas om, när vi berättar att vi ska ha en bäbis. är att vi förstör vår ungdom?

jag förstår inte riktigt innebörden, visst klart jag är ung, men jag är ändå 21 år? Tro det eller ej men jag tror vi båda två hunnit festa en hel del och varit unga och gjort dumheter å bla bla..  jag har varit nykter i 3½ månad nu typ, å jag kan säga att de minsta jag saknar e förbannad alkohol, jag bara äcklas av den, jag äcklas av å se hur den förändrar en.. se hur alla ju mer tiden går bara blir monster.. visst så kommer jag dricka igen, jag kommer ju inte bli den som tackar nej jämt... bara det att jag ser på alkohool med andra ögon, men jag ser inte de som ett problem, jag ser inte samma sug efter alkohol, innan har de varit som man "SKA" dricka på helgen... I framtiden kommer de bli mer att man planerar till en fest eller så..

Å jag tycker bara de låter å känns bättre, alla kommer växa upp, olika tider... Å jag håller på å växa upp nu och jag älskar de, jag älskar att känna att alla mina värderingar förändras, men att jag hela tiden är JAG ändå, bara att jag gillar lite annorlunda.

Vi kommer inte missa någonting, VILL vi göra något, så finns de alla miljontalsmöjligheter att göra de, vi har våra älskade föräldrar t.ex. Jag vet att de kommer ställa upp. Så jag är inte rädd för att FÖRLORA NÅGOT, jag börjar bara mer och mer bli GLAD att de här hände, för de känns fantastsikt. Å de känns att de var på tiden, att växa upp. Jag har inte lust att vara den där som festar jämt längre, jag vill inte de.. Jag vill bygga ett hem, ett nytt liv, vi börjar bli vuxna nu, och tro det eller ej man kan vara OMOGEN och barnslig fast man börjar bli vuxen. Bara för man håller på å bli vuxen betyder de inte att man blir tråkig, Utan att man tar ett steg vidare i livet.

Så kära människor(jag drar ingen överkant), men de som känner att de vill ta åt sig.. :

vi ser inte de här som ett hinder för VÅRA liv, utan som en möjlighet, en MÖJLIGHET att utvecklas och en möjlighet att få en helt underbar framtid. För jag kan lova er, att vi kommer vara lyckliga, ännu lyckligare än  vi var innan.. <3



Tack för mig, puss & kram!


fredag å mör igen!

jag e lite kinkig, men de få den som läser tåla! :P jag drömmer så mkt, så blir jag arg av drömmarna.. :P hahaha! men jag blir lite kinkig fredagarna när jag har de förbannade passet 13-18.15 hinner somna innan jag kmr dit.. :P de e kul å jobba, men inte när man alltid jobbar dessa tider... nu t.ex. jobbar jag te 18.15 alla fredagar ÅRET ut.. men men bara tacka och ta emot! I april kliver ju nämligen jag av för ett tag framöver, å jag längtar faktiskt (!) Men ska bli skönt att få tid att tänka lite på vad man VILL göra också..  :) De gillas.. Saknar emelie mkt på jobbe med, kan va de.. :)

annars så ska de iaf bli kalas för min största bror idag, vilket ska bli skoj =))

nu ska ja dricka upp min smooothie, fixa mig lite å så.

sorry för tjurfikus! men de får man va ibland, :D

xoxo

tooorsdag niii :)

nu är de snart helg igen, tiden flyger förbi ni :) jag har ju min "helg" nu, ledig igår & idag. Å jobbar såklart hela helgen sen :) Funnie bunnie vettni. Ligger som alla andra mornar jag börjar sent/är ledig å ser på the voice i sängen.. Riktigt gött äre :)

Idag blire luncha med mamma faktiskt. Ovanlig *-) Hahah..


Helgen kommer iaf bli lugn(ovanligt just nu med!). Fredagen består av kalas för min största broder, och lördagen ska jag träffa PZ som är hemma från Jönköping. Å för övrigt jobb var dag.


Idag ska jag & viktor äta fisk med, blir spännande. Ingen av oss e direkt förtjusta i fisk.. Haha.

xoxo

mätt igen

nu är jag mätt igen, som ni märkt så handlar allt om mat. lustigt nog, men jag gillar mat. Å de e ju de jag gör hela dagarna känns de som. Åt en alldelles förträffligt god frukost: 1 kokt ägg, 1 blåbärssmoothie och 2 skinkmackor. Så himla gott :)

Tänkte på mat nyss, att ska träffa två vänner idag vid olika tillfällen, ena ska jag luncha med & andra fika med, ALLT handlar verkligen om mat. Man stämmer träff om mat. Men ska bli trevligt:)

Undra om det är att jag gått upp i vikt av godis/dålig mat/ingen motion, eller om krabaten växer. Lurigt att de inte går att få veta..Men jag äter ju för två, tycker jag man är värd å säga... Å motionera vill jag inte nu.

nu kom casper o vill mysa han..
xoxo

fläskfilé gryta

idag blev de fläskfilégryta me steklökar o ris. FAN VA GOTT DE VA ME STEKLÖKAR. Maten var god. De var gott. Härlig variation. :P Så de blev bra de. Lökarna speciellt.... Mumma!!!

jag e trött, o nu ere desperete o cougur town! =) WOHOW =)

imorn blire lunch med annapanna ... sen vidare te mjölby för att fika me susanna & elsa!!! :)


LIKE .. xoxo

Mätt!

Gud, gick på lunch kl 15. Sjukt hungrig! Men ack så mätt ja bidde nu :) Bara 2 h kvar att jobba sen.. Härligt! För att sedan hem & laga mat!! :) Å se halvåttahosmigsåklart! :D

Gick till jobbet idag me elin, ack så hurtit :P

xoxo

potatis med bacon & löksås





matveckan började idag med bacon, potatis & löksås.

de var riktigt gott, såsen var MYCKET godare än jag tänkt mig, ger denna måltid 4/5.


Kan förövrigt påpeka att vi ska alltså inte göra SVÅRA måltider, utan vi ska göra annorlunda måltider än vad vi brukar äta i vår vardag. känns som vi äter samma jämt :P så de ska bli fem måltider vi inte testat göra själva.. Så de är skoj.

Så denna måltid gilla vi båda, vilket alltid är kul, med något nytt =)

speciellt när min pojk ätert, då han aldrig äter sås i vanliga fall typ :P

xoxo

nyvecka! v.17

idag har det varit möte på jobbe, sen var jag hemma hos sofie & nellie på fika, var så längsen ja träffa henne, så var supermysigt:) å troligtvis träffas vi på fredag igen & tar frukost ihop! :) nellie hade växit så de knacka gosfröken! :P

nu väntar jag på att viktor ska hämta upp mig, för idag börjar vår matvecka :) vi har planerat veckans måltider dag för dag.. Idag blire bacon med potatis o löksås.. Ska bli kul, å förhoppningsvis öka maträtter viktor gillar ;)


mår illa för druckit 2 koppar kaffe, brukar bara dricka en högst.. usch å fy å blä säger ja dåå!!!

pussokram

gammal/ung

det är jobbigt, jag känner mig så gammal å så ung samtidigt. jag känner att mognaden varit ngt enormt av de här. kanske var på tin? :) men jag tänker så frukansvärt annorlunda nu, men jag gillar de.. jag trivs med de jag känner nu ... gillar att känna mig mer ansvarsfull..

vissa kanske kommer se mig som tråkig, men jag är fortfarande samma person. vilket jag alltid kmr av.. bara att jag är LITE mognare ;]

idag blire bingolotto med mina bröder & mina föräldrar <3 mysipys på hög nivå!

det är ju trots allt min faders dag!

xoxo

freeeedag

idag är det 2010-11-12, kul! hähähähäh.

jag jobbar, å har lunch just nu. det är så suveränt skoj att sluta 18.15 tre av fyra möjliga fredag. Jag älskar't. Not. Helgen blir alltid förstörd, man får ttyp ingen helg. Man får en ledig kväll och de e lördagen. Menmen that's life!  Det lär ju lixom inte vara all my life så. Inte länge te. Sådeså.

Sitter å tänker vad jag ska söka för jobb sen.. Efter min ledighet.. Ska bli spännande, men jag känner mig redan taggad... Känner mig ändå motiverad, för såhär lite tider går inte i längden, jag blir sjukt uttråkad. Nästa vecka jobbar jag tisdag 13-18, fredag 13-18 och lördag&söndag. Kul? Nej! Två fjutttider + helgen.. Usch å fy.. Menmen, man får ta de man får så att säga ;S

Ikväll blire idol-mys. För vädrdet är ju inte speciellt bra det inte. Men jag gillar mys med min man ja :)

Annars sitter jag & funderar var jag verkligen vill bo. Motala? Mjölby? Vadstena? Skänninge?  Finns de några mer alternativ lixom? Man kommer ju bli kvar här.. Haha! Ett bra tag framöver iaf.. Men jag klagar faktiskt inte.. Jag trivs nog bra. Men frågan är var bara som sagt. Det är en liten radie jag vill röra mig mellan.

I helgen får jag se mitt solsken emelie igen iaf. Pusspåhenne.

Nu ska jag vila lite innan jag ska ner å jöbba igen.. xoxo

SNÖ

varför är alltid första snön så hemsk? jag vill inte ha snö, jag gillar inte snö. bort med snön.

jag har ont i huvdet som tusan idag med... vill bara sova, men idag blire jobb, blir nog bra de.. tolv till sex - ett helt okej pass. bättre än  13-18 hatar dom passen.

idag är bra tvdag, gillart.
igår med iofs, cougar town.. så jäädra bra.

tjockis-smalis

medan man läser att alla hurtiga människor tränar sjukt mycket, faller i vikt osv. Så känns de ju förbaskat taggande att man ska bli ett fetto! Men men.. Förhoppningsvis blir man väll snyggt fet. Men jag har blitt slö, i början vare typ "GUD VAD JAG SKA GÅ UT OCH GÅ VARJE DAG FÖR ATT HÅLLA FORMEN". 1 vecka senare var det "GUD VAD JAG ÄR VÄRD ATT SLAPPA I SOFFAN NÄR JAG JOBBAT". Men va tusan. Jag är inte taggad, punkt slut.

Vädret idag då? Gör en ju definitivt inte taggad. Usch vad vidrigt. Haft bus-majken hela dagen med, och hon sa "SKA VI BYGGA SNÖGUBBE??" Och gud vad sugen man var på de när de var DÖ-KALLT och snö-oväder. Men hon förstod att det var lite kallt när till och med katterna vände i dörrn, så önskemålet försvann snabbt. Men hon ville väldigt gärna... Men förhoppningsvis lägger sig stormen och snön finns kvar, så hon kan göra't ;)

Vi har annars haft en supermysig dag såklart. Ätit frukost, busat, lagat middag & dukat, sovit middag, busat igen och sen busat lite ytterligare. Gos-flicka. Hon börjar bli så stor tjejen. Går på toa själv å allt. Jag har svårt o släppa de, så hela tiden "KAN SJÄLV". Ja, jag vet Majken men jag vill!!! du är liten bäbis. haha nej. du är stor tjej. du är så duktig!!!! tiden går så fort bara! Men hon är i en himlans rolig ålder =)

Annars är allt bra. Mina lediga dagar är slut IGEN,och jobb står på schemat. Egentligen älskar jag mitt jobb. Men har kommit in i en liten o-social tid... Är inte sugen på att socialisera överhuvudtaget. Det är sket-jobbigt när man har ett super-socialt jobb där jag måste prata med människor. Men men.. De ger sig väl det med!

Annars så tycker jag jag börjar bli tjock nu. Har inga kläder då, det är jobbigt. Vad ska jag ha på mig? Det är ju skitkallt ute. Jag kan ju inte gå i leggins då, jävla väder! Så taskigt.. Jag vill inte lägga massa cash på byxor jag ska ha en sväng.. Jag är snål, men de vill jag va. Punkt slut!

Nu ska jag sadla om för strax börjar halv åtta hos mig, jag älskar't, och tänker varje gång, "VIKTOR GUD VAD MAT VI SKA BÖRJA LAGA". Ändå så blir de jävla snabb-makaroner, friterade pommes och bara skit. Men va fan, tid finns egentligen. Det är ju bara att man ska TA SIG TID, vilket är svårare än allt annat..

Men men va tusen, de kommer. Jag stressar inte.. Jag vill bara ha ett hus (innan 31 januari vore skoj). Eftersom att efter 31 januari står vi bostadslösa, kul! Jag har inte lust o flytta te någon sketlägenhet för man hittar de man vill ha. Jag vill inte flytta runt och ha mig. Jag vill hitta ett hus, VI vill ha. Båda två. Men som sagt, jag STRESSAR INTE ;)

puss på er, byebye

majken

idag & imorn blir de heldag med Majken :)
Mysipys!! Nu sitter jag å väntar på att hon ska vakna slöhögen hahaha!!

Byebye=)

suck

sucksuck å åter suck, ska gå å lägga mig.

imorn blire att träffa släkten - mycket trevligt =) Å gå på gravarna å tända ljus. <3

xoxo

allahelgonadag!

fjärde november

en månad kvar te fjärde december, min födelsedag!! :) känns som ja varit 20 år i hundra år typ, vilkte är gött ;) kännt mig så ung så!! nu ska ja gå på nästa steg, första är ju 0-20, nästa 21-30.. haha :P

vi letar boende för fullt!!! lite läskigt när ja tänker efter:p tur vi har våra parents =)

BTW,
ska färga håret/klippa mig imornbitti, TIPS? :O


xoxo

framtid

bara för jag hade sovmorgon idag, vakna jag såklart skittidigt... men skönt o lega å dega ett tag faktiskt :) Dagen idag består av jobb 10 till 16, å sen ikv äre kalas för min lilla broder som fyller i helgen. Imorn ska jag & älskling te banken,å kolla lånelöfte.. Ska bli kul å se, jag ä säker på att vi får, men vill mest se hur månadskostnad o så blir! Sen ska vi bara hitta rätt hus på rätt plats vid rätt tillfälle!:)

Men någon gång måste jag kanske tänka efter vad jag ska göra efter ja varit hemma med bäbbi... För helt plötsligt så har jag inge o gå tillbaka te då... Men de rer sig tror jag.. Jag funderar på å plugga lite under ledigheten.. Å sen får man jobba lite xtra eller så. Allt rer sig ju bara man vill :P

Ska iaf bli skönt å flytta ifrån den här lägenheten, för de har aldrig kännts redigt bra, de har varit en superfin lägenhet invändnigt, ller dugligt iaf. Men läget gör att man inte trivs. De enda sköna är ju att de e bredvid de finaste östensons.. men de lär man nog klara sig utan! =) haha

nu ska jag slappa lite tilll,
å äta knäckermackan min underbara pojkvän lagt vid sängen som varje morgon <3

o se vakna me the voice såklart!
xoxo

bada badkar

gud vad man gör badkar trånga egentligen. men de e mysigt o bada ihop! bara lite trångt som sagt.

jag är trött.. men måndag o ny vecka - nya utmaningar:P

annars e jag asglad å mår asbra, de e asgött!

Puss å kram


RSS 2.0