bäbäbäbäb.. i should be so lucky!

vissiliviss..

Det är på riktigt, jag skojar inte bara med dig. Det är ju det du tror.
Förstå någon gång..

Har sovit gott i natt och är nu taggad för en ny vecka!
Blir mycket plugg & lite jobbis. Träffa massa fina vänner oxå.
Idag träffar jag först 3 pinglorna i gruppen, sen bästa PZ, sen tjejerna på fika.
På onsdag kommer dessy & maria .. me like...

Annars är det jag & plugget en hel del denna vecka. Då jag har tenta på fredag.
Men det ska nog gå vägens..


Puss & Hej
You can't handle me!

JA NI.

jag blir så förbannat JÄVLA trött på allt. Så det är SINNESSJUUUUUUUUUUUUUUUUUKT.

igår var det julfest med jobbet, myspysigt vare..


nu ska jag till jobbbet, å ... jag måste gå! ballefjong..

hejSvejs

Ojoj, tredje inlägget på loppet av några minuter...

Kom på att jag blir så jävla förbannad på folk som snackar om folk, när de inte har en aning om. T.ex. om hur MITT förhållande är? Känns som att det inte angår många fler än mig & mina nära & kära =)

dessutom kan jag tala om för omvärlden att jag är VÄRLDSlycklig.
det finns ingen annan jag vill vara med ..
viktor är det absolut BÄSTA som hänt mig




så nu vet ni de, slutpratat..
pusshej

Stressigt... Förstår ni!

På något vis förvandlades mitt liv till ett stressliv.. Hoppas det bara är så en stund.. Kolla bara in min vecka!

Måndag: Vara med mor & far, träffa dessy, fika hos morfar & aina, frisören
Tisdag: Träffa gruppen, interjuv med corren, plugga, gymma
Onsdag: Gruppen, möte med banken, fika med tjejerna
Torsdag: ULLARED
Fredag: Tranås med gruppen
Lördag: Jobba, sen fest med jobbet
Söndag: Jobba

En vecka får va såhär, men sen i fortsättningen hoppas ja de lugnar ner sig ;) Jag hinner inte med & andas när de e såhär! Sen näste fredag har jag en DÖVIKTIG omtentan i MF 2... Så måste komma igång med den snarast möjligt..!!!

Nä nu ska vi se om susanna kmr snart =) Puss&Kram

HEHE

Mc Donalds eller Burger King (svååår...gillar båda)

Blondiner eller brunetter (nu kunde jag faktist inte bestämma mig..)

Surt eller salt godis

Vanlig Cola eller Cola light (cola light är riktigt äckligt..)

Jay Z eller Eminem

Humanoid eller Zimmer 483

Paris eller New York (inte för jag vart där men snart så, har ju vart i Paris, det är ju sagolikt oxå men..)

Stockholm eller Göteborg (jag älskar götebooorg!)

Kaffe eller te

Adriana Lima eller Miranda Kerr

High heels eller Converse

Desperate Housewives eller Gossip Girl

Scrubs eller How I met your mother

Blåögda killar eller brunögda

Sony Ericsson eller Nokia

Xbox eller Playstation (egentligen är den sanna kärleken, super nintendo!)

Utekväll
eller hemmakväll (1 var per helg tycker jag är bra..)

Julafton eller nyårsafton (förbannat jävla enkel fråga...)

Edward eller Jacob (läskigt enkel den med...)

Ginatricot eller H&M

Ge eller få

Britney Spears eller Lady Gaga

Personlighet eller utseende

Pengar eller kärlek

Chips eller ostbågar

Att aldrig mer få äta chips eller att aldrig mer få shoppa skor

Att alltid gå runt och lukta lite prutt eller att prutta 100 gånger om dagen

Att alltid gå runt och vara olyckligt kär eller att aldrig bli kär (förbannat svår fråga)

Att aldrig ha en pojkvän eller att aldrig ha några riktiga vänner (jag utesluter nog den frågan, pga en bra pojkvän blir ens bästa vän, men man behöver ändå alla vänner kring sig... men som jag känner nu skulle jag ALDRIG klara mig utan varken pojkvän eller vänner...)

Karlstad

Det vart en trevlig resa igår. Trots förlust! För faktist så var de inte helt värt de. 1 & 2 perioden var de fullfart på't. Färjestad missade 3 öppna mål, sinnessjukt! Deras målvakt är ju inte den bästa, tycker inte JAG i allafall. Vi hade Henke i målet, som varit borta en månad pga skada & fick hoppa in i en match mot HV direkt pga Robin blev sjuk. Tyckte han skötte sig jättebra! Man kände av matchovanan, eftersom han släppte mycket returer m.m. Men annars skitbra! Hoppas han är tillbaka för & stanna nu, den stora jäveln =) Det som saknas e bara någon som skjuter in de där jävla puckarna, annars grym stämmning & härlig match.. Domarna gjorde ju sitt & hejade på moståndarna med =) Vilket var iaf TVÅ av målen!

Idag är jag rätt tröttt faktist...Såg att ja fick sms av chefen nu, han fråga om 2 dagar...å jag kan inte dom!! typist....vill ju jobba! menmen.. får bli annan gång... ja måste sköta min skola me ju =)
NU MÅSTE JAG STÄDA HÄR! min grupp kommer snart..


Puss & kram
FÄRJESTAD<3

gammal kärlek rostar aldrig

& då menar jag kärlek till vänner, faktist. för idag ska jag träffa min underbara dessy. som jag kännt hela livet! vi är ju små underbara väderstadbor i grund o botten. sen jag flyttade hit, så ses vi allt för sällan. vilket är det tråkiga med att ha flyttat t motala faktist. för när jag bodde i väderstad sågs man nästan var dag för en promenad.. men men det rer sig.. man får ta tag it =) ska bli sjukt kul å träffa henne idag iaf=)

det jag ska åstadkomma idag är oxå en del te gruppuppgiften...men det bör jag fixa, annars får jag göra de i bilen sen... FÖR.... JAG....SKA...JU.... PÅ HOCKEY IDAG!!!! I ... KARLSTAD!!!!!!!!!!!!!! FÄRJESTAD<3

Det är min underbara pappa som har bjudit med mig & viktor dit! Så himla gullig är han!! Ska bli sjukt kul... Färjestad-HV71. Spännande match! 1an mot 2an!! Mitt & Pappas lag mot Viktors lag!! Men det ska bli kul =) Älskar att titta på hockey, sån förbannat underbar sport =) WONDERFUL!

greys var förbanat bra igår för övrigt... å jag e typ hel frisk nu! å förresten(idag är en pappadag!) pappa fixa & trixa på min bil igår, han e så duktig!! Bästa pappan i hela världen!!! sådetså!!

Imorgon ska ju jag & my heart till Örebro. För att se New Moon :) Ska bli mysigt som tusan, en tripp med hjärtat.... me love! =)

puss&kram...

SJUKT bra uppdatering.

Jag verkligen älskar att skriva av mig här, not =) Jag känner att jag skriver bara när jag vill berätta något. Kul annars, ska jag skriva varje dag ! idag har jag lalll ! nej de går inte, mitt liv är på TOK för intressant. NOT

Allafall jag ska börja med de BRA nyheterna. Jag fick min lönespec idag(Y), jag klarade konsumentbeteende tentan!(på första försöket o allt+25 poäng över G-gränsen wooow) + att jag tycker om alla i min klass faktist. Vi spenderar ju trots allt sjukt mycket tid ihop.... haha =)

Det dåliga nyheterna då.. De vet jag faktist inte =) Kanske att folk borde uppskatta mig lika mycket som jag uppskattar dom =) OCH självklart tvärtom. Det finns vissa gamla vänner jag icke uppskattar tillräkligt mycket. Men jag tror(vet) att det kommer bli bättre när jag gått ur skolan... För de e sjukt mycket å tänka på hela jädra tiden. Sen får jag mer tid(varenda jädra kväll) åt att bara vara med vänner + my loverboy såklart. För jag saknar många av mina "gamla" vänner, men det bästa som jag känner. Är att det är väldigt viktiga personer, som man ÄNDÅ vet vart man har. Ilovethem.

Sen så är jag ju sjuk, vilket är en DÅLIG nyhet. Eller sjuk, jag är snuvig & ont i halsen. Men det har jag ju i stort sett 1 gång i månaden så=) Så inget att vara hemma från skola & jobb för. Varför vara känslig när man bara lever en gång?

Fick en paketavi idag med. Gissar på att det är min kära moders julklapp =) I hope so. Tror det blir en perfekt julklapp faktist. Eller tror, jag vet.... hihihi Har suttit & planerat lite vad jag ska ge mina kära bröder/föräldrar/svärföräldrar/svägerska/brorsdotter & pojkvän.. Familjen börjar ju bli så stor... Men jag tycker om det. Familjen är det ABSOLUT bästa jag har & alltid kommer ha! <3

Förövrigt så fyller faktist jag år snart, jajjemän. Det lär jag tjata om i alla inlägg jag skriver fram till min födelsedag, så alla vet =) I love my birthday! Den dagen är så sjukt jädra viktig för mig alltså... haha.. Enda jävla dagen jag får på hela året ju =) Så ska ju bjuda hem lite vänner på lördagen. Några lär väl kanske dyka upp iaf. Om någon vill komma? Vem vet... hahahaha

Nää...nu ska jag sluta skriva här... för jag ska hosta&nysa lite.. sen försöka plugga lite=)
muff&adjö!

Free Fallin'

Idag vaknade jag för andra dagen med ont i halsen, dock lite ondare idag än igår. Dock hade en härlig förkylning satt sig på mig oxå. Jag älskar att vara förkyld - INTE. Fast det får en ju att inte må dåligt över att man slappar för mycket ;P Tänkte ju sätta igång med pluggningen snart iaf.. Inte idag. Men efter helgen faktist. För nu ska jag vila :) Det är jag värd tycker jag!

Å före andra..
så rev bianca mig i ansiktet imorse. Hon bara attackera mig, det aset. Fast jag var nära på att mosa henne förut, så då ere jämt tihi!

Jag önskar att V skulle komma hem med en redig överaskning & verkligen ta hand om mig =)
fast jag vet ju att det icke händer;( 

byebye


PAKET

fick 2 paketavier idag.. SKIT I'm FAMOUS!! alla skickar paket te mej, shit asså....... OMG VA KAN DE VA??? rätt svar får en länkning * PUSS * .. .

haha skämt å sido... haha.. tror det är mina skolböcker OCH ett stort JÄVLA OCH min mobil =) Som jag ska sitta o spana på görlänge tills jag kan använda den! :) Beställde ju från nelly 30 oktober.. och inte fått det än.. det där stället har blivt DÖKASST alltså.. bähh...

förövrigt e min bil paj, den startar inte för första gången i våran historia... men stefan skulle hjälpa mig =) han e MÖCKET snäll =) och pappa om inte annat oxå!! för mekonomen kosta grejen 600 spänn..kändes onödigt.. så pappa ringde rund o fixa nu en för 150.. pappi e bäst=)

nu ska jag vÄnta på PZ!

puysss

GLAD!

Jag testade min andra smak idag, Choklad. Den var god. MYCKET god. JA! slipper jag få spykänsla. Dock blev min frukost försenad idag, vilket INTE är bra. Jag ska äta på fasta tider. DUMMA MIG!

Igår fick jag fnatt och tänkte sjukt mycket på hur jag ska göra på min födelsedag! jag är en redig planerare när d kommer till så.. Dagen innan födelsedagen ska jag bjuda hem mina älskade arbetskompisar o bjuda dom på tårta hade jag tänkt... Fredagen som är min födelsedag ska jag bara vara med familj & släkt =)  Men vem vet vad jag gör när jag kommer hem därifrån, tihihihihih..

Lördagen har jag ju iaf tänkt att först å främst bjussa hit mina älskade flickor. Sen bjuda dom på mat. Sen mayby ta hit lite övriga personer. Sen gå ut. Men jag frågar mig själv VART vi ska gå ut? Harrys kommer vi inte in. Vilket är synd.. Hade velat dra dit..

MEN DE RER SIG SÄKERT =)

PUSS Å KRAM

YEEEES




Nu har jag beställt Sony Ericssons Satio Bordeaux..

SÅ FÖRBANNAT NÖJD!

welcome dear phone =)

fem kg.

fem kg blir första målet att gå ner. det borde ja la klara. sitter med en "shake" nu. den e asäcklig. hur ska jag lyckas daaaaah.. :( (hålla för nästan & svälja bara!) Bara jag blir mätt, så jag inte äter annat. Precis - det är målet. Sen får jag äta om 2 h igen, och sen efter 2 h igen. Små & många måltider är det jag tänkt göra. ( jag kommer döööö ) JAG ÄLSKAR MAT. men jag ger det ett försök nu..


I'll make it!!

pyss

Fredag och det är ÄNTLIGEN helg.

Jag är übertrött! Har gjort en tenta idag och för första gången nånsin gick jag inte först, dä ni! Jag satt faktist kvar å kikade, tack vare att marie sagt de. Hon ä bra gullig hon. Kom faktist på en fråga ba för de! Men bra är tokigt att säga att de gick, före va flera jag icke kunde... Fast den som lever får ju se!

För övrigt sitter jag & lyssnar på Kent's nya album "Röd". Det har faktist inte klickat än. Som med deras alla andra låtar. Fast det gör de väl snart... Men icke hittat någon "WOW" låt än... Tråkigt nog! Hoppas påre bästa, fast deras tidigare gjorda material, är ju svårt å slå u know :)

Ska iväg till NORRPAN med min pv sen.. Han ska göra ett ärende. Sen blire hem te broderproder som fyller 23 bast idag. CongratZ till han. Stor pojke! Så ska han få lite paliket. Massa paliket möjligtvis. Men bara 2 från oss. Fast de blir ju bra de vet jag de. Sen ska jag & hjärtis hem & se idol. Myspys på oss. Detta ska bli en lugn helg har jag bestämmit. Orkar inte va ute & ränna jämt jööh =) Skönt å ha kvalitetstid med min viktor med. Det har vi allt för sällan. Fast vi bor ihop, nä där ser ni. Bara för man bor ihop så UMGÅS man inte varje kväll. Det är ofta jag pluggar & han sitter vid tvn, jag sitter vid datan & han tvn och tvärtom å så. Men ikväll äre BARA jag & han & tvn. Det gillar jag!

NÄNI. nu ska jag läsa glamour och fixa lite här hemma. Bejb kmr ju om 1½ timma.
xoxo

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

Och jag vill ha dig nu 
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut





jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt,
det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt.




Jag vet inte, men tankarna flyger igenom mig ibland.
 Livet har verkligen blivit så annorlunda bara.
Men frågan jag brukar ställa mig, är om det går åt rätt håll?
Gillar jag den jag håller på & bli? Gillar jag vägen vi går?


Det är så svårt att veta, jag känner mig fortfarande som 14,
med alla beslut framför mig.
Att göra fel gjorde inget, för man var liten.

Nu är man 20. Nu ska man ta beslut.
För all framtid.
( känns det som.. )

Men jag tror ju att allt blir bra i slutändan.
Men.. Det oändliga men. Jag tror jag skulle vilja våga lite mer.
Hoppa & se vart jag hamnar.
Fast det är jag för gammal för nu. Jag fylller ju trots allt 20 om 29 dagar.

Och jag känner mig redan gammal?
Hur ska jag känna om 5 år, 10 år och 20 år?
Usch, jag lär få världens ångest. Jag vill vara liten, jag vill inte bli vuxen.

nu ska jag till jobbet snart,
och imorn ska jag skriva en pinsam tenta igen.

men jag väntar på motivation, så skratta inte.

hejdåååå.

vem är jag ikväll?


Kallt, Plugg & Tjock

Idag äre tametusan förbaskat jädrans kallt ute. Iofs har jag inte ens vart ute. Sitter i myskläder än. Inte sugen på något. Har pluggat lite, men det går tametusan icke frammåt. Finns så mycket annat kul såsom kolla kläder istället ;)

Har iaf beställt massa "bantningsskit" nu. Lite drycker, soppor & bars. Har tänkt å börja på måndag. För jag vill inte se ut såhär mer. Jag vill bli smal & fin igen, för att känna glädjen igen. Men självklart blir jag underbart glad när älskling skickar sms och skriver " Du är ju jättefin! Förstår inte varför!". Han är verkligen bäst, mitt allt. Att jag har turen att få dela mitt liv med dig, är jag enormt tacksam för. Varje dag med dig är betydelsefull för mig. Tack för att du finns och för att du är min!

Annars ska jag la försöka plugga nu igen. Kvällen ska jag spendera med soda, elin & emelie. Trevligt med lite paus från plugget. Jag har iaf försökt plugga, så jag har ett litet hum om de hela. Det e de enda jag kan göra. Motivationen kommer när den gör, jag kan faktist inte tvinga fram den. Å bara jag får göra ex-jobbet. Så får jag ta tentorna i sinoms tid. Nästa år om de blir så. Det löser sig, som jag gillar å säga. Men allt löser sig ju faktist, bara man vill. Och jag vill, bara att jag kanske inte vill de just nu, så det så!

Nu ska jag läsa lite till iaf. Få in lite till i skallen. Men min skalle har i stort sett sagt stopp. Den tycker att den inte behöver mer info nu, den tycker att under mina 19 år och 11 månader har jag tagit in tillräkligt med information. Tänkte ni nu att jag skrev 19 år & 11 månader. Det betyder alltså att det är endast 1 månad till min 20 års dag. Jag vet inte, men jag tror att lite motivation kommer skapas då. Eller jag hoppas det.

Hejdå mina vänner.



Här var jag en liten å nätt tjej. De är inte att jag var smal, för egentligen var jag aldrig "smal". Jag har alltid bara vart lagom, tills nu. Så jag vill tillbaka till lagom. Då är jag nöjd. En glad Sanna helt enkelt. Jag håller tummarna..

andra november tvåtusennio

idag fyller ju min stumpah anna år! <3 20 bast dessutom....Stort flickebarn nu.... Äldre än mig må tro, vilket man inte kan tro! tihi.. ska träffa tjejerna å köpa present t henne sen & sen bjuder hon på lunch ikväll.. ska bli supermysigt! <3 älskade tjejer... som är av världsklass!

förövrigt har ju jag & viktor varit ihop i 31 månader idag med... De absolut bästa 31 månaderna av mitt liv någonsin... På nått sätt fick vi en underbar gnista att gnista te när den behövdes som mest.. Å allt det dåligt flög iväg och kvar blev du & jag på nytt. Eftersom vi alltid klarar oss igenom allt! Jag är iallafall förbaskat kär i dig & älskar dig mest av allt! Min gosebulle... <3

Nu ska jag snart iväg & göra en tenta, en tenta jag har pluggat på sjukt mycket för lite. Men that's life. Man får fler chanser, varför stressa, när man kan ta're lugnt & ta det i sin egen takt... (okej, egentligen önskar jag att jag hade pluggat!)(men orken fanns helt enkelt inte, och inte motivationen heller för den delen!)

nää..... har vart vaken sen sex. för jag har ingen mobil(väckarklocka!) så var tvungen att vakna när viktor skulle åka.... sjukt degigt segt detta.. ;p men de rer sig jööh ;)

pusss&hej bananskids..

RSS 2.0