bus

bus i magen! i love it.

jag länggtaaar efter dig ju.


nu ska jag jobba. Men de e bara 11 arbetsdagar kvar nu. Så de ska bli gött. Tråkigt på ett sätt, men endå gött. Känna att man kan koppla av lite!

XOXO SANNIS

Trött.

Jag sov till halv tio idag(!) Förbannade jävla rekord! Skönt som fan iaf :) Slipper dagen bli så lång, är så trött i kroppen, så orkar typ inte göra något. Ska försöka ta mig in i duschen snart för å piggna te, sen ut i solen med snön på marken o promenera lite.

Helgen har varit bra, väldigt bra, en helg i min smak så att säg! Fredagen åkte jag å min kära till Lkpg å shoppa lite smått å gott te hemmet. Mycket skoj tycker jag dårå. Lördagen bidde de jobb, å sen så på kvällsingen kom lite nära å bekanta hem till oss, för att förtära lite alkohol å socialicera. Mestadels Viktors vänner, men min kära Emeliepz var här o sällskapade mig såklart. Var väldans trevligt. Skönt å kunna ha en lugn trevlig social tillställning, nästa gång blir det med grill inkluderat, mums. De flesta stack vi tolv, å rasmus å emelie var kvar te ett. Hur ofta är jag vaken så länge lixom? Rekord igen. Men de var supertrevligt. Tackar vi alla för.:)

Söndagen kände jag mig ju bakfull efter den sena kvällsingen. + att man förlora en hel timma ju. Jag å mamma stack iaf på fm till Ann-Charlotte(kusin) m familj å hälsa på. De har ju fått tillökning i familjen, som blir syssling me vår bäbbe sen. Sötaste Nella. Jag höll henne inte men. Jag är ju lite rädd för småbarn faktiskt! :P Förhoppningsvis blir de ändring på de om en månad! ;) Men hon var hur söt som helst iaf å de var supertrevligt!

Sen blev de storhandling på CG. Sen Yatzy <3 Å sen sova!

Mycket trevlans helg. Får gärna ske fler gånger.

Nu är det ca en månad kvar tills vår kära tittar ut. Å jag börjar få känningar. Å jag har 13 arbetsdagar kvar. Och ni ska veta hur mycket jag bara ser fram emot VARJE dag sen. Ingen dag blir onödig, varje dag har man ett skäl att gå upp ett skäl att bara va, för dig vårt kära mirakel..

För allt är som sagt inte en fest, jag kanske kommer sakna o festa ibland. Men inte festa-festa varje helg. Å att bara umgås via fest. De funkar inte, vi växer ju upp o blir vuxna sakta men säkert, å då vinner inte alkoholen, utan familjen <3 Å det kommer nog vara de bästa av allt.

Å snart får ju jag börja dricka iaf, om jag nu ens kommer vara sugen. Troligtvis inte speciellt! Men det ska faktiskt bli jätteskönt å göra de man känner för lite mer :) Typ slänga sig på magen, eller ta ett glas vin. Men varje dag, varje månad, varje sekund med dig i min mage är underbar. Puss.

xoxosanna

One tree hill

Alltså seriöst, hur bra kan de vara, FORFARANDE. Kolla söndagsavsnittet o lipade såklart. Å andra sidan så är man rätt känslig nu. Hah. Men de e så fint. Jag älskar nathan haley o jamie, MYS.

Förövrigt, är jag mätt. Åt asmycket cheesecake för de var gott men de blev lixom för mycket.

aja
hejdå!

GNÄLLIS!

nu e jag så jävla gnällig. men va faaaan alltså, de gör ont överallt i min kropp, de trycker, de värker, de e bara sååå tungt. jag är inte den somhåller de inne.. kan va bra ibland.. kanske ;)men va fan! allså kan inte sova ngt, e trött jämt o baa ohhh...

kan tänka mig hur trångt de e för dig där inne oxå, så egentligen vill vi ju båda samma sak! ;) hihi! snart är det dags för dig att komma ut till oss!!! <3  VAD VI LÄNGTAR (framförallt JAG som är en säl).

Idag blire LKPG med viktor! Vi ska köpa lite grejer te hemmet vi tänkt göra ett tag. Å vi e inte så ofta lediga ihop så passaaa på =)

För övrigt, inte mycket jobbdag kvar för mig. Exakt 3 veckor till jag går hem. Men fyfan, de ska bli skönt. På ett sätt. Jag älskar å jobba nu endå, alltså, man får sån uppskattning o de e kul o jobba, jag har lixom ett kul jobb. Men min kropp är så slut, jag bara flåsar och känner hur de värker.. De suger. Så de ska bli skönt att få gå hem o bara vänta in vårt underverk jag ska orka underhålla sen :)

nu ska jag äta cheesecake o dricka kaffe. I brist på att ingen kan äta våfflor med mig, så tänker ja fan inteäta de!:P

xoxosanna

onsdag

å jag e görtrött. ojojoj! men endå pigg. :) jobbar 10-16 idag. lit lagom sisodär.

igår var vi hos bm, v35 kontroll. allt såg bra ut o vi börja prata om förlossningen nu, de e fan snart. shit! eller som vi sa igår de känna nära men endå så långt bort.. aja de blir bra.. de ska bli underbart iaf.

förövrigt vann färjestad första semi igår, fan va göttt.

xoxo sanna

v35

vafan, jag går in i vecka 35 idag. 5 veckor kvar, FEM?????? hallo, de käns lite väl lite. Är jag verkligen redo? Fan blev nervös nu. Om en månad blir jag mamma. Omg...Detta är inte sant. Shit.. Men vad jag längtar... Men vad nervös jag börjar bli!!!!

Ledig idag, skönt de. Låg å tänkte igår kväll va HURTIG jag skulle vara å fixa massa här hemma.. Lite tugna saker men saker jag ändå klarar av. Sen nu när jag vakna e jag skitttrött.. hahahahhaa vilken OSIS!! Så de blir inget. I eftermiddag så bäre av te hulje iaf, skräpet i källaren ska bort NU! är så trött på att skjuta på saker hela tin, "SKA" "GÖR DE SEN" och sen aldrig blir av!!

En annan sak jag är trött på är när någon säger en sak och sen säger "JAG LOVAR". Alltså för mig betyder LOVAR att man verkligen ska de, om inget skitknäppt händer då. Men när jag lovar saker, gör jag alltid allt i min makt för att fixa de. För jag menar hur fan ska man kunna lita på någon om den aldrig håller va den lovar?

Behandla folk som du själv vill bli behandlad! (kära vänner räkna inte me mej som gravid då hahahha) jag är lite av en surfikus då ju. Å de vill jag självklart inte att ni ska va. Men puss å kram på alla fina männsker.

Mina vader måste ha svullnat, dom ser ut som prinskorvar. Eller så är jag bara fet. Två alterantiv utan ett svar!

nä vafan, nu tryckere på här. Så får ställa mig upp. Kul å stå upp en hel dag - gud ja!

men bäbisen e lite busig den. xoxo

vafan!

jag var vaken hyfsat länge för att sova länge imorse, vaknar halv sju imorse.  Å NU DÅ? Klockan är fem och jag somna nyss te tvn, är döende trött. VA FAN! de var ju nu jag ville va pigg va fan.

aja.

fikat med natta & erica & tindra idag, supermysigt å trevligt=) Kul å träffa de.. Var ju inte igår.. :)


nu ska jag fixa mig lite taco... för broder 1 dissa o grilla me mej ikv och broder 2 dissa min inbjudan o äta taco med mig, så vafan då äter jag tacojäveln själv!! haha


puss o kram

HÅRD

alltså min mage är som ett bowlingklot. de känns så jävla sjukt..  undra hur bäbisen har de där inne. igår busa den med mig hela kvällen iaf, den märkte väl att jag var ensam o kände mig ensam/trist å ville säga att jag inte var ensam=)

jag längtar efter dig nu ju. jag har blivit så blödig som gravid!!!!! jag som var så himla stenc00l innnan. haha.


xoxo

vaken

REDAN, va fan.

uppesitterkväll

för mig! haha bara för jag vaknar jämt så jävla tidigt, så ja tänkte om jag sitter här o kämpar å håller mig vaken så kommer jag sova länge imorn.. hoppas på de bästa=)

har 5 avsnitt av säsong 1 solsidan o se, de e ju så jävla bra.. går ju se femtio ggr iofs..

men ska ta mig lite cola å en kaka här, sen upp å ligga i sängen å se=)

imorn blire fika me erica å natta, ska bli skettrevligt faktiskt.... va lite social för en stund ;)


puss o kram

inget å göra.

alltså de finns ju inget å göra.

jag kan inte festa, jo visst kan jag. men jag festar inte punkt lixom. de fattar ju alla. å jag är inte sugen på å festa. men kul liv man har endå. de finns lixom inget annat å göra på helgerna. man är ledig, alla festar. så här sitter man. jag orkar inte hänga me på fest heller, för alltså visst de e kul en stund.. men orkar inte me onyktert folk idag..

dessutom är jag för osugen på å va social så jag har lixom inte haft ngt sug å fråga ngn om man ska hitta på ngt heller, emelie ville ju, men trodde inte jag kunde då, men nu får vi icke främmat som planerat. å andra sidan skulle jag vara jättetråkigt sällis idag ändå. för som-sagt inget social-sug.

men vad ska jag göra? jag är asuttråkad. glo gör jag ju så de räcker.

de blir väl en film senare dåå. å alltså de här me graviditeten e en sjukt underbar sak, men jag bara längtar till den kommer ut å jag får bli mig själv igen... å jag kan mysa med den ist för å ha den i magen.

xoxo sanna

Lördag

De roliga e att jag ville sova o ligga kvar i sängen idag. Men var tvungen å gå upp. Dags för jobb. Å mina ben är svinträliga idag. De kliar i dom, de gör ont typ. Så måste hålla på med dom hela tiden. Dö irriterande. Menmen.

Min jobbhelg. Skoj de. Iofs jobbar jag varje helg i mars. Men gör mig inte spec mycket. 24 arbetsdagar kvar. Jag ska nog klara av dom skulle jag tro :)  Det är så nååra.

Gårdagen spenderades hos Walle, de var inflytt / födelsedagsfest. Trevligt å träffa lite folk å så =) Å kul å se hur de bodde. Kom iaf iväg hem halvtolv, WOHO? Viktor förvånar... Ja skapligt! Tur för mig iaf=) Blev hem å slagga direkt. En annan e ju icke van o va vaken halva nätterna=)

Så nu blire iväg te jobbe. Först fixa mig lite. Sen ikv ska vi fira Elin en sväng. Blir nog dock kortvarig ikväll.. Då jag absolut inte känner mig kry idag.. I kroppen..


Xoxo Sanna

Hungernöd

Två twix på några minuter. Så värd Så värd.

annnars känner jag mig som en annan person idag, de känns sådär

Händelsernas helg!

Igår var jag o besökte Gekås med Emelie. Vi hade skitkul å fick med oss massa bra grejer hem =) Nu har bäbisen ett helt komplett rum i stort sett. Lycka till den ;)  Å massa bra å ha te hemmet=)

Idag är det fredag, gick upp sju å mamma kom o käka frulle med mig =) sen har jag degat. Ikväll ska vi ju på fest hos Walle. Ska bli kul! Men mindre kul e o klä sig. Alltså, de e jättefint o va gravid, tro mig. Jag tycker de. Men man känner sig INTE fin för de. Man känner sig som en stor elefant. Så tipset jag har idag är: kalla inte gravida stora/tjocka eller något, för OCH att vi är de och OCH att man blir de, så säg istället vad FIN du är. :) Jag kan lova att vi tänker att vi är stora som hus 10000 ggr om dagen iaf. Så de räcker så!

Så vi ska se vad jag hittar för kul  å ha på mig. Å jag hoppas ja blir lite piggare. Å jag hoppas kvällen kmr bli bra. Hoppas de blir lite lagom fylla. Annars åker jag nog rätt tidigt..

Sen jobbar jag hela helgen, å imorn ska vi även fira Elin en sväng på kvällen. Som fyllt 30 bast :) Partyhelg för mig, wohoo ;) haha.


jag har världens bästa moder o fader iaf, ville bara säga de. jag är så glad över dom. vet inte hur jag skulle må nu annars.. de finns där hela tiden, när jag känner mig ensam o allt, så är dom där.. hahaha känslosam som man är, så är d nästan som jag gråter när jag srkiver de! Men för er som inte varit gravida.. Så blir man en helt annan person inom sig under graviditeten... Å de e skithemskt när ingen förstår än, när ingen finns där för än, när ingen undrar hur man mår osv.. Man e så känslig för allt.. Så i love my mum and dad, för ni står ut me mina hormoner=)


XOXO sanna

Trevlig dag!

Började med en underbar frukost.. Sen bädda ja rent o låg o bara tog de lugnt. Sen har jag haft Dessy å Maria här på besök/fika ett par timmar. Prata prata prata.. Så mysigt så! Dessy åker ju bort igen på lördag:( Men trevligt att ha en stund ihop vi tre =)

Ikväll kommer Emelie pz hit ju <3 För å sova här, för imorn åker vi te ullared :) Ska bli supermys. Min älskade tokfia.

Innan de blir de lite mys med min karl. Gör lite köttfärslimpa nu me potatis. De gillar han. O ja gillar ju han=)

XOXO SANNA

Vackert väder.

Självklart borde jag vara ute o gå! Men min rygg säger nej och soffan säger STANNA HÄR.. Så lyder nog de istället=)

Blir jobb idag 4h. Lite lagom. 25 arbetsdagar kvar totaly. Kul å inte kul. Skönt o inte skönt. Men de blir nog bra de! :) Börjar ju ledigheten med lite Påskfirande så! :) "Viktors" rum börjar bli klart här hemma nu. Lillen ska ju få ha en lekhörna där. Så mysigt de kommer få..

Jaja, rolig uppdatering. JAg börjar bli stor nu kan jag säga. O magen är så HÖG. Skönt i revbenen som fna. Njuter varje sekund!


XOXO

Möte, föräldragrupp & besök :)

Ny vecka! Måndagen började med en sväng på jobbmötet. Alltid lika kul när vi alla e samlade :) Sen iväg på tredje föräldragruppen. Bara en gång kvar! :) Då skulle de handla om relationer å föräldraskap. De ska bli riktigt intressant faktiskt. De börjar ju närma sig för alla i min grupp nu. De  e ju BF från 11 april till 1 maj :) 7 veckor kvar för mig nu.

DET GÅR SNABBT NI, snart ska jag sniffa bäbis.

Sen åkte jag till Ulvåsa å kika lite. Fick med mig lite pynt hem. Sen hem å fixa lite, sen kom Sofie å lilla Nellie på besök. Så mysigt så! :) Åt, fika å prata lite. Jättekul att hon kom å kika hur jag bodde=) Snart hennes tur å flytta till hus!

Nu sitter jag å håller tummarna för att Emelie kan byta en jobbdag onsdag lr torsdag. Jag vill till Ullared. Fick ju magenflensa passande dagen jag hade planerat att åka. Kanonkul. Å känner att jag måste nog åka denna vecka... Kroppen börjar faktiskt bli lite trött.. Orkar inte hur mycket som helst :P

Men rätt långt å åka dit.. Vet inte om jag pallar.. Men emelie å ja får nog bytas av å köra lite så gåre fint =) Blir det inte i veckan så skiter jag it å åker sen när ja fått bäbis :P

Oljat bordet har jag gjort idag med. Så duttig så.

xoxo Sanna

god frukost och hosta och förkylning

bra kombination, ja visst.

smittsamt

läste och börja hålla med om att graviditet o husköp är smittsamt :p känns som alla har't på gång helt plötsligt. Okej inte alla kanske. Ska jag säga som står här som gravid o husägare! Dock var husägandet lite mer planerat än lilla bäbben:)

Men jag gillar't. Å jag har så mkt planer, som man vill göra. Men endå vill man ta de lugnt. Stora förändringar får vänta, så man inte ångrar sig. Tror d e dumt o renovera massa DIREKT när man flyttat.. För då vet man ju endå inte redigt va man vill ha å så.. Så idag ska Viktor tapetsera sitt rum, första grejen. De kommer iaf bli bra. Vi bestämde ju tapet ihop trots allt;) En rätt mörk.. Men tror de blir skitsnyggt, till de vita möblerna :) Sen har ju pappa viktor lovat att lillen ska ha en lekhörna där inne med. Gosigt värre.

Nu har jag o snutten legat o myst hela morronen i sängen. Så kul o ligga o se på magen när den slår <3 :)

Nu ska jag duscha, sen göra mig en lyx-frukost. Å slappa, jobbar bara 13-18 idag, men de räcker bra de, för e fortfarnde lite krasslig..


xoxo Sannis.

Gravvvvvi

Enda jag skrver om e graviditeten, spännande för er. Men de e ju faktiskt de som händer i mitt liv, händer inte speciellt mycket annat (!) Varit hos BM idag, de mesta såg bra ut. Dock har jag växt rätt lite. Men bebisen hade redan vänt sig me huvet ner, så kunde bero på de. Men ska in på xtra kontroll iaf om 1 vecka :) Å sen har jag ju varit magsjuk, de sa att magen kan krympa lite då..

Annars såg de bra ut me blodvärde, sockervärde o allt de mäter..

Så de kanske ser ut som jag har liten mage, men där i kan jag lova, är de fullt. Ajajaj så trångt vi har't. Fick höra h*ns hjärtljud idag igen. Så mysigt. Vår lilla älskling. Du dudududud. Du har de bra du!

Jobb blir de idag :) Faktiskt kul.  Känns skönt å ha vänt lite. Jag är lite trög ibland. Rätt ofta.

Jag har ju fått fast jobb mina vänner, hur kul är inte de? Jag är faktiskt sjukt mkt gladare än va jag låter. Me gått vikarie, och nu precis innan min hemgång, så meddelar min chef att han har en halvtids tjänst som kan bli MIN. TACK älskade chef. De känns asbra. Å jag har något att gå tillbaka till efter min ledighet. Mindre oro och mindre stress.

Så de känns asbra. De kommer bli lagom å gå på halvtid sen med.. För man vill ju hinna vara hemma å gosa med ;) Så jag är asglad. Livet ordnar sig alltid. Love it.

Mycket annat vet jag inte. Jo efter en dag på jobbet känner jag mig socialare igen. Tror jag ska träffa lite folk nästa vecka igen. Ta vara på de individer som fortfarande vill umgås med en aggressiv gravid tjej som mig!

Nu ska jag fortsätta äta kakor, kaksugen idag. Femte kakan. Men vet ni vad? De är jag värd, höhöh!

xoxo Sanna

osocial

gud, de här e den största biverkningen jag kännt av utav graviditeten. Osocial.

Jag har blivit världens osocialaste person. Det är läskigt nästan. Men förhoppningsvis blir de annorlunda sen. Men de de blir nog bra :)

Jag har lixom svårt å konversera med folk.

Poor me. Haha. Nu ska jag snart fixa håret lite å lite smink. Sen bege mig ut på STAN skänninge :) haha.

xoxo Sanna

första mars

det är nu exakt 2 månader kvar. shit? men vad vi längtar ! <3

nu börjar jag känna av graviditeten lite mer.. jag är helt slut i kroppen, efter en trappa så är jag flosig alltså, inte lite utan helt slut. Bär bäbisen så högt, så de trycker på lungorna ngt enormt.. Sen så är de småportioner jag börjat med,för magen blir full direkt.. Jag kan va ashungrig, sen äter jag aslite så är de fullt...

Å igår kväll för första gången i hela mitt liv, tack gud för de kasnke, så hade jag halsbränna. De var hemskt. Jag vill inte ha de mer. Men är ju väldans vanligt att få hela tiden under slutet av graviditeten, så bara ta't. :P

Igår var andra föräldrakursen, var om förlossningen, förberedelseer o så.. Det är spännande.. Speciellt o höra hur d andra  har d å så :) Sen såg vi en film.. Var så sjukt för PLUPP så är niomånadersmagen borta och ett liv ute.. Har knappt fattat det själv än..

Men vad vi längtar efter dig.. <3

Idag kommer Lena, Susanna & Elsa hit :) Ska bli trevligt. Visa hur mitt place ser ut. Å plus att de var längesen jag träffa dom. Kul å se hur Lena mår, eftersom vi har samma BF :)

xoxo Sannis

RSS 2.0