Everything goes down but mayby up =)

jooobba idag .. sista vardagen på sketalänge...vilket suger såååklart... :( Men de rer sig... Sov hos världens bästa mikaela inatt. <3 Love her! Ska strax ner t stan o träfa Eliiin! <3 Vi ska keeeka pizza.. De ska bli fint deeee =)

sen får jag se, blir väl kanske staaan..
förövrigt känns allt sisodär, rätt confused och osäker..... men de rer sig =)pusshej.


 IWANTITNOW

MMMM

jag orkar inte mer, de räcker nu!
punkt slut.

Nej,

nej. Jag känner inte dig!

Underbara vänner.




Vänner är så underbart. Vänner är de bästa som finns!
Måndagsklubben igår, med några av de bästa människor jag vet!
Anna Emelie Ellen Emelie å Tomas!  Förfest hemma hos Tomas.. Skitkul vare =) Sen hem rätt skapligt, eftersom jag började sju imorse, skapligt segt! FIck gå ner i REGN..fyfan..

Förövrigt så jobbar ja bara denna vecka, sen e de lördagar som vanligt.. Känns lite trist, för de e faktist mycket roligare å jobba än å gå i skolan.


Emeliepullan å jag. Försöker ta ett pose kort på rumporna, gick väl sådär...





FÖRÖVRIGT, känns de sådär.. Jag vet inte, å jag vet inte. Idag har iaf skafferiet, frysen & kylsskåpet fyllts med mat för 1300 spänn. Annars vet jag inte vad jag vill med mitt liv. Känns som dagarna går utan att något händer eller förändras.. Jag är så trött på't bara! Du gör mig bara så irriterad, eller så irriterar du dig på mig.. Gosh... Hur orks detta med??


byebye..ska strax i ett bad=)

Igår eller 10 år sen?

å jag tog bort allt jag skrivit. är så irriterad. det var icke värt att publiceras.



hej.

Veckoliv.

En lugn helg, vilket känns bra! Vilket känns förbannat behövligt =) Bara slappat hela helgen.. :) Men de gillas. Imorn blire M-klubben i Motala, min "älskade" hemmastad. Eller ska kanske ge denna stad en chans? Alla andra verkar tycka de e kul. Såre borde ju vara sköj. Har ju underbart sällskap med mig. VIlket ä underbart:) Brudsen är ju föööfina. Dom ä guuuld!

Vi letar för fullt efter lägenhet/radhus på första våningen med uteplats.... Vi är DESPERATA kan man säga...









hejdå

Konstig

Fick en konstig känsla och kände mig bara konstig. Så sjukt sugen på alkohol med. Usch-larvigt av mig! Men men, har ju bestämt att de ska bli lugnt denna helg, så så fåre väl bli dådåå.. Ska ju hämta pojken idag. Snäll som jag är. Vilket planerat liv jag har. Fast idag gör jag något oplanerat. Det är kul.  Hade ingen aning om vad jag skulle gjort idag och då bestämde jag o emelie att vi skulle t tomas en sväng. Käka lite mat å så. Mysigt värre!


Förövrigt jobbbar jag å står i. Sjukt mycket att göra äre nu. När rean ska fram och nyheter upp. Men de går och de e sköj, me världens bästa arbetskamrater så! Igår var jag i Ödeshög med Anna Ellen Emelie Sebban å Jocke å även fillan en sväng! Var trevligt att träffa dom, men va ingen vidare fart på't i ödeshög:P dessutom var jag ju nykter så! =D..


Ska nog för övrigt färga håret brunt i början på Sep när sommaren e slut!! Trivs bättre i de faktist :) Banta kan va dags snart, ser ut som jag ä gravid just nu, för magen bara bular ut!! haha.. PÖSSHEJ...

Mklubben.

Blire m-klubben i vadstena ikväll må tro? Det lutar åt det iaf.. Kan väl vara skoj deee! :) Idag vaknade jag upp ensam, möcke trött... Får nog ett paliket från nelly idag :P en klänning&ett par bralls. Brallsen jag har beställt e likadana som jag redan har fast ljusare, jag bara älskar dom :P

för övrigt måste jag börja träna/gå ner i vikt.. tar tag i de efter sommaren.. dååå jäävlar.. ska bli fiin & nättt.. sådeså...


jag är så trött på så mycket... puss heeej.

Söndag - kväll.

Å jag är ledig imorn! Härligt. Men då ska jag självklart inte få göra något skoj.


Viktor som är på bilden är så himla tråkig.
Jag ska nu hittta på något själv. Kanske med mina söta katter!



Dom ställer minsann upp!! Här har jag en av två lediga dagar på 14 dagar. Och då kan man icke fest till de. Det är tråkigt. Jag vill göra något kul. Något busigt. Något spontant. Det är kul. De gillar jag. Men nae, då ska vi tråka. Och bara tänka på jävla jävla skitgolfen!! JAG GILLAR INTE GOLF!!!!!! det bara tar tid, vid fel tillfällen.


hejdå nu ska jag se 10 orsaker att hata dig.

Funderingar.

Jag skriver aldrig här, men har nästan aldrig tid. När man jobbar så försvinner tiden snabbt. Det blir svårt att planera, och tänka på vad man borde göra och gjort. Man prioriterar fel saker, en hel del gånger. Men när jag tänker efter sommarjobbar jag bara, o tänker alla som jobbar 100% alltså heltid. Och funderar hur tusan de hinner med saker. Jag känner mig görstressad av jobbet, när man kommer hem vill man ba slappna av.. Jag trivs dock görbra på jobbet.. Inte de:P bara att tiden blir knapp.


Vänner är också en svår grej, svårt att veta vilka man har, vilka man kan lita på och framförallt vilka man kan räkna med. Man lär sig något var dag tycker jag. Svårt är allt. Jag önskar allt var mer lätt.


I Fredags kom iaf Emelie & Klara hit, vi förtärde alkhol sen stack ner på stan. Mycket mysigt. Vilka tjejer, dom passar mig perfekt. hihi. Lördag jobbbade jag, sen följde emelie med hem, för vi skulle ner te varamon och spela golf & käka med jobbet. Även de gööörtrevligt.. Underbart fooolk. Känner mig lyckligt lottad som fått börja jobba på CO och träffa dessa underbara människor alltså. Vi matchar så perfekt.


Annars är de inte långt till skolan börjar, och jag ska ta tag i tre omtentor, tre stycken på en vecka.. Vilket känns för mig helt omöjligt.. Men jag får göra de bästa.. För skolan har ju oxå gjort så jag träffat massvis underbara människor. Men till hösten kommer en sak bli annorlunda, emmie kommer inte gå i min klass mer. Usch jag är gööördepp för de verkligen..  Min bapelsinmedlem, en som jag veeerkligen trivs med. Usch... Men men får hoppas jag klarar miiig... Hon ba flyttar! ;K


För övrigt har jag tänkt på de där med alkohol. Varför man dricker de. Och jag kommer aldrig fram till något svar. Jag hatar mig själv när jag druckit, jag gillar inte att se andra berusade. För en person blir inte sig själv med alkohol i blodet. Det är som djävulen tar över. Det är hemskt men sant. Visst, i stort sett alla är väl roliga i början.. men sen efter ett par glas extra, så kan jag inte påstå att någon är rolig, aldrig.. När man vinglar runt, när man börjar sluddra, ramlar, gråter, slåss, skriker, tappar bort saker.. Vad är de roliga? Varför fortsätter man?  Jag ska iaf sluta med de har ajg bestämt nu, ska dricka hälften mot vad jag brukar dricka nu i fortsättningen, för de borde ju vara så man bara kommer till de roliga stadiet.. Jajjemän. Så fåre bli. Mer nykterhet åt folket tack!!


Sen saknar jag även Mikaela. Känns som jag gildit ifrån dig massa på sista tiden. Och inte vart alls bra mot dig!! ( jag ska bättra mig massa!! ) Hoppas du allafall gillar mig lite fortfarande. För jag vill leka med dig i veckan.. <3


Nää..nu har jag skrivit en hel bok snart...Nu ska jag se på film med min pojkvän. Som jag verkligen älskar mest av allt! Att han orkar med mig dag ut & dag in, bordde han få guldmedalj för... Vi för alltid!


BYE, bye, BYE / Sanniiiss.

va i helvete..

min mobil är borta, fattart inte alltså. min käraste ägodel. jag vill verkligen ha den tillbaka nu. alltså verkligen nu. en jobbig natt har de vart, ensamt å hårdt. vill aldrig mer uppleva denna natt!


idag åker vi te grebbestad, puss&hej

suck.

min plånbok är borta, jag är ledsen. :(


förövrigt jobbar jag imorn,sen har jag minisemester, sen äre de fullt ös medvetslös på jobbet 3 veckor! 29: onsdag-lördag, 30: tisdag-lördag. 31: måndag-lördag. Sen har jag lite semester vettni, skapligt gött. Kan behövas för att ta igen de tre tentor jag nu ligger efter. Troligtvis blir de svårt att klara ALLA dessa.. Men förhoppningsvis fixar jag någon av dom. Så det hoppas jag :) Det roliga är att jag allafall fick ihop mina poäng tillslut, de poäng jag skulle ha haft för att få pengar. Skulle fått pengar ändå, för man behöver mindre poäng första året. Men aja.. fick bra iaf.. är stolt att jag klara en tenta till! har vart svåååårt...

pussåkram..

Snacka om aktiv!

Jag är väldans aktiv här må jag säääga.. Men känner att de händer på "tok" för mycket för jag ska skriva här.. haha. Vad har jag då gjort de senaste dagarna? Vi kan ju börja med helgen.
Torsdag- Viktor & jag satt hemma och festa te't lite själva. Gick ner till stan en sväng och så. Jättemysigt!
Fredag- Först åkte vi hem till viktors föräldrar och badade. Sen stack vi på fest inne i vadstena, och sedan blev de källarn och sedan sova i vadstena :) Redans trevligt/kul!
Lördag-Först blev de att kika på ängacupen med familjen. fick ju träffa Krilles nye friend med. Trevlans! Sen stack hela familja hem o käka hos mor o far.. sen stack jag å viktor te skge..förfesta i bilen på en parkering.. hah sen blev de emils 20års fest.. Jättetrevligt o kul att träffa folket:) Sen åkte vi hem o gick ut en sväng på brygget.
Söndag bidde de kalas för Lill som fyllde år. Trevlans. Sen åt jag o viktor god mat på kvällen.
Måndag så vare slapp dag, staack ner o hälsa på anna & ellen en sväng. sen åkte jag te skänninge te saknade mikkapikka! Mktmys!


Det var väl de som hänt... Mycket kul har jag väl haft iaf :) Idag är iaf sista lediga dagen... Jobbar sedan onsdag-lördag, eller onsdag-fredag..beror på om någon kan ta min lördag! hoppas verkligen på de.. :P Då vi ska dra te bohuslän ju =) Ska bli skitans skojs.. :P

pyss&KRAm

Då var de juli nu...

Juli som är den månad jag i stort sett jobbar hela tiden. Fast, idag jobbar jag. Sen har jag faktist ledigt torsdag-måndag. Vilket ska bli skönt, vilket är rätt härligt :) Men de dåliga vädret ska ju tydligen komma då, precis lagom till min ledighet. Bra tajmat, jajjemän. Men de rer sig :) får se om vi drar förbi motalafestivalen en sväng kanske. Who knew lixom. :)

Snart kommer mamma hit tror jag. Sen 13 blire jobb. Grejt. Hjärtat mitt är på golftävling hoppas de går bra för han! Jag hållar tummarna :) Sitter o kikar på en supersöt valp, en hane. Som jag är skapligt sugen på. Får hämtas 14 juli i såfall. Får se.. Vet inte om jag kanske ska vänta tills vi flyttat, till något större. Ska kika över situationen.

PUSS å KRAM.

RSS 2.0